Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Prostřeno! Sexy kočky, prolhaná hostitelka a infantilní zábava

4. června 2012 | 06:10

VIDEO: To jsou figury, až zrak přechází! Podle lepých postav to pětice slezských koček s ostrými drápky s jídlem nijak nepřehání. Asi netráví hodiny u plotny a necpou se kalorickými bombami. Takový je první dojem z aktérek další premiérové série z Ostravska, kde se svých měchaček a tyčových mixérů chopí pět žen. A bude veselo!

Městské severomoravské Prostřeno bude babinec, i když první hostitelka Gabriela hrozí, že jestliže dorazí čtyři ženy, ani jim neohřeje jídlo. Ale ohřeje, dokonce na páře… A ještě jim uvaří jedinou polévku týdne.

Gábina to vezme od podlahy, vždyť se těší na hladové vlky, urostlé brunety. Slezanky ale fandí spíš lehčím pokrmům v jižanském duchu.

V blahém kulinářském nevědomí se sedmnácti let dožila nejmladší soutěžící Renáta, která během týdne projde bouřlivým vývojem. Možná by měla zvážit hereckou kariéru... Proč? Uvidíte, když si na Prima family nenecháte ujít další vaření a soutěžení s pořadem Prostřeno!

Video se připravuje ...
Že domácí nudle válela babička, nemusí podle Gábiny nikdo vědět. • VIDEO: FTV Prima

V pondělí uvaří: Sebevědomá Gabriela Opustilová (38)

Podle sebe soudím tebe? „Nesnáším, když někdo lže, ale sama to z prospěchářství dělám,“ práskne na sebe hned v úvodu nejstarší hostitelka z Albrechtic, která se netěší na ženské účastnice. Je sebejistá, má tendenci podceňovat soupeřky, o svém vítězství nepochybuje… Do pořadu se přihlásila sama ze zvědavosti. Účastí si chce dokázat, co v životě ještě zvládne.

Rozvedená maminka dvou dětí z Karviné vystudovala střední školu, obor číšnice. Dříve pracovala jako servírka, dnes je jednatelkou úklidové firmy a je hodně vytížená. Partnera nemá a prý ho ani nepostrádá. Oblíbila si staré věci, sbírá panenky, případně si do bytu 3 + 1 najde a opraví nějaký letitý solitér.

Pro své soupeřky si připravila kalorické menu se zadělávanou drůbeží polévkou, tzv. kaldounem, a pečenou krkovicí. Že domácí nudle válela babička, nemusí podle Gábiny nikdo vědět. Zelenina je mrazená, což jí body nepřidá. Je na mrtvici, nejmladší Renáta neví, z čeho jsou losos a krkovice.

Jak se bude soupeřkám líbit v bytě plném panenek? A ocení infantilní hru na schovku? Sledujte dnešní Prostřeno! na Prima family už v 18 hodin a dozvíte se vše.

Jaká je Gabriela Opustilová

Charakter: Je přátelská, ale rozhodně ne ke každému. Soutěživá, sebevědomá.

Zájmy: Ráda si přečte dobrou knihu, jezdí na kole a plave.

Vztah k vaření: Vaří s nadšením, pokud má pro koho. Nejraději jídla, která jí také chutnají a v jejichž přípravě si je jistá.

Chutě: Jí vše, nejoblíbenější je guláš.

Nesnáší: Nikdy by nesnědla kebab. U stolu jí nejvíc vadí mlaskání.

Motto: Kdo chce víc, nemá nic.

Video se připravuje ...