Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kdo je Vlaďka Erbová? Z manikérky až na titulní stránku Playboye

20. března 2018 | 06:00

O modelce a bývalé playmate Vlaďce Erbové (36) je v poslední době hodně slyšet, a to hlavně v souvislosti s jejím bývalým manželem fotbalistou Tomášem Řepkou (44). Jejich spory jsou médii propírány a jen těžko říct, kdo je vlastně v právu. Co o Vlaďce Erbové všechno víme?

Vlaďka Erbová se už dlouhou dobu pohybuje ve světě modelingu. V dvaadvaceti letech se dokonce objevila na titulce známého pánského časopisu Playboy, a stala se tak playmate. Málokdo už možná ví, že se dříve živila jako manikérka. Díky krátkému střihu je často přezdívána "českou Halle Berry".

Se svým prvním manželem hokejistou Zdeňkem Bahenským má dceru Viktorii. Manželství ale nevydrželo a po čtyřech letech se pár rozešel. Za něj si ale Vlaďka rychle našla náhradu, a to fotbalistu Tomáše Řepku, se kterým má syna Markuse. Po dvou letech ale pár oznámil rozvod. Vlaďka tehdy uvedla na svůj facebookový profil, že manželství prochází dlouhodobou krizí, ale údajně za rozchod mohl její nynější partner hokejista Michal Gulaši

Přestože je vztah s Řepkou už dávno minulostí, Erbová musí čelit mediálním útokům, které mají na svědomí právě její bývalý manžel a jeho současná přítelkyně moderátorka Kateřina Kristelová. Pár údajně vyvěsil na stránkách s nabídkou eskortních služeb inzerát s Vladčinými fotografiemi a jejím telefonním číslem. Modelka celou záležitost předala na vyšetření policii, která proti dvojici zahájila trestní stíhání

Vedle kontroverzního vztahu s fotbalistou Řepkou je modelka známá také pro své bujné poprsí, které ale vždycky nevypadalo tak dobře. Po porodu dcery Viktorie Erbová podstoupila plastickou operaci, která skončila katastrofou. Modelka měla prsa příliš velká, a chtěla si je proto nechat zmenšit, ale kvůli zpackané operaci měla každé prso jinak velké. Plastickou operaci prsou podstoupila dohromady třikrát. 

Autor: Aneta Pařízková