Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Marcela zkolabuje, Evžen udělá osudovou chybu a Weber přitvrdí

Video se připravuje ...
VIDEO: Tv Nova
27. března 2018 | 11:32

Ani tento týden v oblíbeném seriálu Ulice nebude klidný! Přípravy na Velikonoce sice přinesou humorné situace, ale nebudou chybět také vypjaté situace, emoce, a dokonce ani kolaps. Mentální anorexie si vybírá daň u Marcely, Weber ještě více přitvrdí, což nezůstane bez následků. Evženovi povolí nervy a udělá osudovou chybu. A jak je to se Světlanou? 

To by nebyl bulvární plátek Plesk!, aby se nepřiživil na kauze Nyklových a nepřispěchal s nějakým skandálním odhalením. Tentokrát se ale nebude týkat Světlany, která je už téměř dva týdny ve vyšetřovací vazbě a musí čelit obvinění z korupce. Tentokrát si vezme bulvár na paškál Vilmu Nyklovou, která se objeví na titulní straně plátku. Co na ni bulvár má? A jak se k tomu postaví její rodina a blízké okolí?

Špatně na tom bude také Marcela, která své tělo mučí obrovskou fyzickou zátěží, aby zůstala v lepší skupině na konzervatoři. Mentální anorexie si ale vybírá svou daň a Marcela zkolabuje. Jak vážné to s ní je?

Přestože se blíží svátky jara, u Peškových a Adriany zrovna sváteční nálada nepanuje. Pár dní před Velikonocemi se stane něco, co Adrianou pěkně otřese a podepíše se na vztazích v rodině, které už teď nejsou zrovna růžové. Co se odehraje mezi Adrianiným manželem a Adrianiným otcem? A co všechno tato potyčka rozpoutá?

Anču a Bedřicha spojí strach o malého Christiánka. Když jeho teplota začne atakovat čtyřicítky, oba se spojí a snaží se být si navzájem oporou. Jako by se vrátily staré časy. Jak vážné to s malým Chrisem je? A co tahle noc udělá se vzájemnými vztahy mezi Ančou, Bedřichem a jeho novou partnerkou Jindrou?

Co dokáže žárlivost? Někdy pořádné divy. Své o tom ví i Věrka Marečková, která začíná bojovat o lásku z mládí Michala Štrunce. Moc se jí nelíbí, že se kolem něj začíná motat její nadřízená Květa Vavrušková. Co udělá? A co na to Michal?

Autor: red