Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Bílá se odhalila, Sharon Stone oslavila šedesátku!

10. března 2018 | 06:00

Předávání Oscarů, protesty na Václavském náměstí, Mezinárodní den žen a Karel Gott na Evropě 2. To byly nejdůležitější události týdne, které hýbaly sociálními sítěmi! Kdo se překvapivě odhalil a kdo si vyzkoušel roli nevěsty, i když jen nanečisto? 

Tento týden jsme ve čtvrtek oslavili Mezinárodní den žen a Instagram zaplavila vlna příspěvků. Rosie Huntington-Whiteley (30) a Lucie Bílá (51) se obě odhalily k této příležitosti. Zpěvačka si užila hýčkání v bahenní lázni a nebály bychom se říct, že se jedná o nejodvážnější fotku, jakou Lucie kdy sdílela. Rosie sdílela sice starší fotku, ale je na ní těhotná. Jak lépe oslavit den žen?

Naomi Campbell (47) sdílela na svém profilu také odvážnější fotku, a to v objetí svého přítele – rappera Skepty (35). Nevíme, jak vám, ale nám se zdá, že modelka vůbec nestárne. Vypadá v podstatě stejně, jako když začínala svou kariéru v osmdesátých letech. Další nestárnoucí divou je Sharon Stone, která tento týden oslavila 60. narozeniny. Na jejím profilu se dozvíte, jak se udržuje ve formě – díky cvičení, které posiluje hlavně střed těla: pilates!

V neděli v noci probíhalo předávání filmových cen Oscar. Co měl kdo na sobě, komu se outfit povedl a kdo zklamal, jsme psaly ZDE! Jedny z nejkrásnějších šatů měla rozhodně herečka Margot Robbie (27), která je ambasadorkou módního domu Chanel. Jednoduché bílé šaty navrhl Karl Lagerfeld na míru právě Margot a právě pro tuto příležitost. Margot si kvůli celému looku nechala i zkrátit vlasy o pár centimetrů. Pro Chanel cokoliv! Jak přípravy probíhaly, můžete vidět ve videu:

Video se připravuje ...
Margot Robbie (27) a její šaty Chanel pro předávání Oscarů 2018 • VIDEO: instagram.com

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (24) sdílela fotku ve svatebních šatech, Jennifer Lopez ukázala své vypracované břišáky, Jaromír Jágr (46) svlékal svou Veroniku (26) a Nikol Štíbrová (31) nás znovu přesvědčila, jak moc je její syn roztomilý!