Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Luxusní róby i šaty od plotny: Aniston byla za dominu, Watts zářila

12. ledna 2013 | 10:00

Prestižní udílení amerických diváckých cen People´s Choice Awards je velkou společenskou událostí, na kterou celebrity vyrážejí v nejluxusnějších róbách, které jim více či méně sluší.

Mezi oceněnými umělci nechyběla filmová legenda, herečka Meryl Streep nebo Jennifer Aniston. Ta si pro cenu za nejlepší komediální herečku došla v kožených šatech, v nichž trochu připomínala dominu.

S prázdnou neodešla ani Hermiona Emma Watson nebo představitelé seriálu Castle na zabití. Podívejte se na naši galerii a posuďte sami, komu to slušelo a kdo byl spíše za strašáka. 

Heidi Klum
Autor: Reuters
Cena za rafinovanost

Nejrafinovanější kousek oblečení si na slavnostní ceremoniál oblékla topmodelka Heidi Klum, jejíž průstřihy na šatech, ukazující jemnou pleť, nenechaly jistě přítomné muže chladnými.

Svůdnost chytré horákyně předvedla také herečka Naomi Watts, která odhalila záda ve zlato-černé róbě.

Luxusní třpyt

To, že blyštivé kousky jsou stále v kurzu, dokázala herečka Anne Hathaway. Její chlapecký účes, který si nechala po natáčení Bídníků, byl v kontrastu se štíhlou siluetou stříbrných šatů velice osvěžující.

Na luxusní třpyt nedala dopustit ani dcera Bruce Willise a Demi Moore, Rummer Willis.

Katy Perry
Autor: Reuters
Stylista zůstal doma

Někdy se zkrátka všechno nepovede tak, jak by mělo. Své by o tom mohla vyprávět éterická herečka Elle Fanning, která si na People Choice Awards vyšla omotaná nejspíše přehozem na postel po babičce.

Tentokrát se volba slavnostního úboru nepovedla ani zpěvačce Katy Perry, která si pro skleněnou sošku došla v šatech připomínajících domácí zástěru.