Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Móda ze Zlatých glóbů? Nevkus, nuda a nahá kůže!

14. ledna 2013 | 14:30

Předávání Zlatých glóbů je událost filmová, ale i módní. Skvělou příležitost ukázat se v úchvatných róbách bohužel některé hollywoodské krásky tak docela nevyužily. Vybrali jsme pro vás ty největší módní hrůzy!

Z říše kýče

Slavnostní večer si některé návštěvnice spetly s poutí anebo s maturitním plesem. Příkladem druhého byla Zooey Deschanel, které už k dokonalému dojmu chyběla jen šerpa.

Kolotočářsko-pouťový styl zase zvolily herečky Ariel Winter a Halle Berry, které už tak přehnaným vzorům rozhodně nedodaly nevhodným výběrem šperků či doplňků.

...
Autor: ČTK, Reuters

O prsa

Jiné dámy sice vybíraly poměrně vkusně, ale zapomněly, že šaty musí taky sedět! A to zejména s ohledem na prsa - třeba těhotná Kristen Bell ta svá opatřila nevzhledným brněním.

Ňadra Jennifer Garner zase celý večer hrozila tím, že vypadnou z odvážného dekoltu. Naopak Jessica Chastain, kterou příroda v této oblasti moc neobdařila, zvolila příliš volný střih šatů.

...
Autor: ČTK? EPA

Hvězdná nuda

Nenadchla nás Glenn Close ve stylu babičky na bále ani moderátorky Tina Fey a Andy Poehler, které ale nevkusné šaty z obchoďáku vyrovnaly břitkým humorem. Nechválíme ani róbu Kristen Wiig s podivným prostřihem.

...
Autor: ČTK, Reuters

Heidi domů!

Kde jsou ty časy, kdy nás Heidi Klum bavila svým báječným stylem? V poslední době ji vídáme hlavně v nehezkých outfitech, které by chtěly být sexy, ale nejsou. A tak tomu bylo i na Glóbech...

...
Autor: Reuters

Autor: mab