Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sado-maso na červeném koberci: Z Cate Blanchett je domina!

30. ledna 2013 | 15:30

Co teď frčí na červeném koberci? Barevné róby, rozparky a odhalená záda poslední dobou zastínil jiný trend - sado maso! Fetišistické image už podlehla i křehká Cate.

Krásná herečka dorazila na předávání australských filmových cen AACTA v rudých šatech, které víc než co jiného evokovaly latexový obleček dominy. Chyběl už jen bičík...

Až dosud jsme si mysleli, že róba posetá flitry je zárukou slavnostního vzhledu. Cate Blanchett (43) nám ale svým odvážným outfitem tak trochu vzala iluze! Flitrový povrch šatů vytváří efekt lesklého oděvu hrdinky, jaký nosí hrdinky komiksů a filmů pro dospělé.

Trend, který vychází ze sado-masochistické estetiky, jsme nejspíš na červeném koberci neviděli poprvé. Ale ani naposledy! Na dominu si nedávno zahrála i Jennifer Aniston (43), která převzala cenu People's Choice v šatech z černé kůže.

Je sado-maso trend sexy, nebo úchylný?
75,5%
24,5%
Děkujeme za Váš hlas!
154 hlasů
50 hlasů

Mírný skandál vyvolala před měsícem také Anne Hathaway (30), která svou příslušnost ke klubu "módních fetišistek" stvrdila na premiéře filmu Bídníci. Netradičně střižený model od Toma Forda doplnila gladiátorskými sandály, které by zkrotily nejednoho muže.

Možná za to může snaha slavných křehulí ukázat i svou drsnou stránku, možná best-seller 50 odstínů šedi anebo posedlost návrhářů temnou dekadencí. V každém případě si troufáme tvrdit, že podobných modelů uvidíme ještě hodně!

Autor: mab