Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Módní souboj na červeném koberci: Šachy vs. barvy duhy!

28. ledna 2013 | 15:00

Dějištěm téhle neplánované bitvy bylo předávání cen SAG pro nejlepší herce a herečky současnosti. Armády tvořily talentované krásky z celého světa. A výsledek? Remíza!

Ani jeden tým totiž tak docela nenadchnul. Některé róby v nás sice vyvolaly to správné zasněné "ách", většinu bohužel tvořily propadáky. Dámy prestižní událost podcenily - možná proto, že není tak známá jako Oscaři nebo Zlaté glóby.

I tak bylo jasně vidět, kam směřují současné trendy. Na slavnostních událostech letos uvidíme hodně černé, ale i ostré kontrasty a syté tóny. Víc než výstřihy se nosí odhalená záda, ramena a rafinované průstřihy.

A ani v roce 2013 nesmí chybět hvězdný doplněk číslo jedna: široký úsměv!

Šach mat

Barvy, které vlastně nejsou barvy, jsou letos hitem. Hvězdami černobílého filmu se inspirovaly třeba Julianne Moore, January Jones, Michelle Dockery nebo Sofia Vergara.

...
Autor: ČTK, EPA

Technicolor

Červenému koberci sluší i žhavé odstíny rudé, růžové a fuchsiové. Volání divočiny tentokrát podlehly například Teyonah Parris, Nina Dobrev, Freida Pinto a Jessica Chastain.

...
Autor: ČTK, EPA

A bodovaly i rozmanité odstíny lichotivé modré! Na mořské víly si zahrály Mayim Bialik, Zuleikha Robinson, Giuliana Rancic nebo Amanda Seyfried.

...
Autor: EPA, Reuters

Autor: mab