Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gabriela Holečková: 'Už se nebojím podívat se lidem do očí'

27. února 2009 | 09:03

Nejsou ošklivé, a přitom mají nízké sebevědomí – ženy, které se přihlásily do pořadu 'Nahá jsi krásná'. První z nich je Gabriela Holečková. Jak ji změnilo natáčení?

Gabriela Holečková (35): "Na kouzla nevěřím"

- je 18 let vdaná za Mariána (40)
- má dva syny: Tomáše (16) a Štěpána (10)
- pracuje jako manikérka
- v úterý 24. 2. jste ji mohli vidět na televizi Prima v prvním díle pořadu „Nahá jsi krásná“

Měření ve spodním prádle zvládla Gábina s úsměvem.
Autor: TV Prima

Bojíte se, až se uvidíte v televizi?
Trochu. V průběhu natáčení jsem si říkala, že to bude dobrý. Když se pak objevily první ukázky na internetu, zaznamenala jsem od známých negativní reakce na nahé fotky – že prý jsem matka od rodiny a jestli jsem to nepřehnala. Mám obavy, aby se to neobrátilo proti mně. Na druhou stranu se hrozně těším a jsem zvědavá, co z toho velkého množství materiálu nakonec použijí, a jak to bude vypadat.

Jaký moment před kamerou vám nejsilněji utkvěl v paměti?
Nejhezčí pro mě bylo setkání s „průvodcem“ Liborem, měla jsem z něj moc dobrý pocit jako z člověka. Je pohledný, ale naštěstí jsem mohla odhodit ostych a brát ho jako kamarádku. On není lovec žen. Nejhorší pak byla chvíle, kdy vyvěsili v Hradci Králové, kde bydlím, billboard, na kterém jsem byla já ve spodním prádle. Hodně dlouho jsem to překonávala.

Proč jste se do pořadu přihlásila?

Ještě před třemi roky jsem vážila 120 kilo, a i když jsem 50 shodila, zůstal mi pocit, že lidi na mě pořád zírají a smějí se mi. Bála jsem se chodit do obchodů, že se mi budou vysmívat prodavačky nebo že na mě budou divně koukat.

Gabriela Holečková (35)
Autor: TV Prima

Pomohl vám nakonec pořad tento pocit překonat?
Je 14 dní po natáčení a zatím se cítím fajn. Libor mi pomohl – nebojím se nakupovat oblečení a přestala jsem mít strach dívat se lidem na ulici od očí, říkám si: klidně se podívejte, vždyť domů si mě neberete!

Co na natáčení říkal váš manžel?
Můj muž mě podporoval od samého začátku. Překvapily ho nahé fotky. Ale vzhledem k tomu, že mě miloval, i když jsem vážila 120 kilo, zvládneme i tohle.

Kdybyste mávla kouzelným proutkem a mohla cokoli na svém životě změnit, co by to bylo?

Od doby, co jsem vlastním úsilím zhubla, na kouzla nevěřím. Pracuji na sobě a vedu k tomu i děti… Nejvíc bych si přála, aby celá moje rodina byla zdravá. Přeju si, aby se dařilo mým dětem a aby mě manžel měl pořád rád, jako dosud. Už jsme 18 let spolu a nechtěla bych na tom nic měnit.

Gabriela zhubla 50 kilo. Jak?

„Kamarádky mi pomohly najít fitko a osobního trenéra – Adama. Jeho lidský zájem mi ohromně pomohl. Začala jsem jíst zdravě, malé porce každé tři hodiny a večeři si dávám kolem páté. Ve fitku, kam jsem chodila obden, jsem hodně času trávila v kardiozóně: hlavně chůzí na pásu. Posilovala jsem vahou vlastního těla – žádné stroje. Teď chodím i plavat.“

První pomoc, když bolí duše

- „Jdu do fitka a 45 minut si dám do těla – ostrá chůze na pásu vyčistí hlavu i duši.“
- „Když chci být úplně sama, vyrazím do bazénu a po plavání jdu do páry, kde mám soukromí a klid.“

Další díl pořadu "Nahá jsi krásná" uvidíte na TV Prima
v úterý 3.3. v 21.20 hod.

Autor: připravila: oli