Úterý 17. září 2024
Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof
Zataženo, déšť 16°C

Osobní životy nejkrásnějších českých olympioniků a olympioniček: Co jste o nich možná nevěděli?

  • Osobní životy nejkrásnějších českých olympioniků a olympioniček: Co jste o nich možná nevěděli?
    6. srpna 2024 | 06:00

    Letošní olympijské hry konané v Paříži se můžou pyšnit nejen talentovanými, ale také krásnými Čechy, kteří se svou dřinou a dlouhou přípravou snaží ve světě uspět a být nejlepší.  Pojďme ale společně nahlédnout spíše pod pokličku jejich nadání a zjistit něco o jejich soukromých životech. Jak si vedou? Mají na osobní životy vůbec čas, nebo jsou ponořeni do práce a jsou jí plně oddaní?

  • Veronika Blažíčková – střelecká reprezentace

    Plzeňská puškařka Veronika Blažíčková patří mezi nejmladší účastnice letošních olympijských her v Paříži. Narodila se v červenci roku 2003 ve znamení Raka. Je jednou z klíčových postav české střelecké reprezentace a pomáhá zviditelnit sportovní střelbu jako zajímavý sport pro dívky a ženy. Zatímco si každou chvíli domů nosí samé medaile a ocenění, tak dle toho, jak to vypadá na jejích sociálních sítích, partnera si domů zatím nepřivedla. Je plně oddaná svému nadání, které neustále zdokonaluje a které ji naplňuje. „Střelba je věc, kterou mám ráda a při které se mohu uzavřít do své vlastní bubliny a dělat to, co mě baví nejvíce.“

    Podívejte se v detailu na českou nástupovou kolekci: 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: olympijskytym.cz

  • Barbora Seemanová – plavkyně

    Čtyřiadvacetiletá krasavice Barbora Seemanová se narodila ve znamení Berana. Není tedy divu, že její lpění na úspěších a tvrdohlavost s vytrvalostí jí v roce 2018 přinesli vítězství v letních olympijských hrách mládeže a má za sebou mnoho dalších nespočet úspěchů. Barbora je nejen krásná, ale hlavně cílevědomá, skromná a přemýšlivá slečna. Ví, co chce, a také jak toho dosáhnout. Kromě dřiny by to nešlo bez talismanu jednorožce, kterého má stále s sebou, a kterého figurku mačkala i během tréninku v Aquatics Centru v Paříži. V roce 2021 se Barbora objevila po boku fotbalisty Matyáše Písačky na premiéře filmu Zátopek. To, zda jejich vztah stále trvá, o tom jejich instagramové profily nenapovídají.

  • Matěj Ščerba – atletika

    Přezdívaný „tyčkař“ Matěj Ščerba se narodil v prosinci roku 1998 v Ústí nad Labem. Po boku má krásnou sympatickou brunetu Barboru Evu Eliášovou, která letos v červnu získala titul inženýr v oboru organické technologie.

  • Josef Dostál – rychlostní kajakář

    Pětinásobný mistr světa, jednatřicetiletý Josef Dostál se narodil ve znamení Ryb. Pochází z hudební a sportovní rodiny, kdy jeho maminka je bývalá československá reprezentační volejbalistka a jazzová zpěvačka, tatínek je sochař a kajakář. Po jeho boku září krásná kajakářka Anežka Paloudová, kterou letos v červnu požádal v Českém Krumlově o ruku. Půvabná blondýnka na olympijských hrách taktéž reprezentuje Česko v rychlostní kanoistice. A jak je znát na sociálních sítích, ve své dřině se tito snoubenci neustále podporují, a každý svůj trénink i závod prožívají.

  • Adam Pavlásek – tenista

    Adam Pavlásek se narodil v roce 1994 ve znamení Vah. S tenisem začal už v šesti letech. V roce 2009 vyhrál Olympijský festival evropské mládeže ve finském Tampere. Nutno zmínit, že Adam nějaký čas tvořil pár s tenistkou Petrou Kvitovou, jejichž vztah skončil v roce 2013. Nyní má po svém boku krásnou Martinu, se kterou mají malého syna, který si sport také oblíbil.

Autor: Monika Vráblíková
Diskuse ke článku
.