Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Těmto slavným párům už odzvonilo! Pro koho byl rok 2023 osudovým?

  • 20. července 2023 | 06:00

    Láska je krásná, bohužel, jak se ukazuje, v mnoha případech není stálá. Na začátku je svět ponořen do sladké růžové mlhy a všechno je krásnější. Postupem času se ale začínáme z mlhy probouzet do běžného života a chemie, která nás očarovala, postupně opouští systém.

    Některým vztah vydržel dlouhá léta, dokonce téměř dvacet let, jiným třeba jen pár měsíců. Podívejte se s námi, kdo jsou ti nešťastníci, kterým třiadvacítka bude připomínat konec jedné éry.

  • Ricky Martin a Jwan Yosef

    Zpěvák se s uměleckým malířem seznámil v roce 2015 přes Instagram a po šesti měsících spolu začali chodit. Vzali se v roce 2017 a vychovávali spolu čtyři děti: dvě svoje a dvojčata, která má zpěvák již z doby před Jwanem. „Naší největší touhou je mít nadále zdravou rodinnou dynamiku a vztah zaměřený na mír a přátelství, abychom pokračovali ve společné výchově našich dětí a zachovali si úctu a lásku, které k sobě chováme,“ znělo v jejich společném oznámení.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Super Bowl 2020: Kansas nebo San Francisco? A co poločasová show? • VIDEO: iSport TV

  • Taylor Swift a Matty Healy, Taylor Swift a Joe Alwyn

    Zpěvačka se letos v dubnu po šesti letech rozešla s anglickým hercem Joe Alwynem. Všichni fanoušci byli v šoku, protože jim ti dva přirostli k srdci a připadali jim jako skvělý pár. Vypadá to, že se herec musel trochu srovnávat se zpěvaččinou slávou, ale byli do sebe zamilovaní. Pandemie je nezlomila, ale realita, která přišla po ní, se prý na jejich vztahu začala podepisovat. Taylor ale dlouho nesmutnila, chvíli po rozchodu se začaly objevovat zprávy, že randí se zpěvákem skupiny 1975 Mattym Healym. Ovšem jak rychle vzplanul, tak rychle pominul – i tomuto vztahu už je odzvoněno. Dva rozchody během jednoho roku, to zabolí.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Taylor Swift na červeném koberci, duben 2016 • VIDEO: Youtube.com

  • Billie Eilish a Jesse Rutherford

    Květen je lásky čas, ale bohužel pro zpěvačku Billie Eilish a muzikanta Jesse Rutherforda to nebylo zrovna dobré období. „Můžeme potvrdit, že Billie a Jesse se rozešli v dobrém a zůstávají dobrými přáteli,“ potvrdil rozchod po méně než roce zpěvaččin manažer. Přestože pár vypadal šťastně, všichni neustále rozebírali jejich jedenáctiletý věkový rozdíl. Co bylo důvodem rozchodu, není jasné.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Billie Eilish v Praze, 20. srpna 2019. • VIDEO: Kateřina Harakalová

  • Kevin Costner a Christine Baumgartner

    Po devatenácti společných letech manželství požádala žena herce Kevina Costnera Christine o rozvod. Herec vydal prohlášení, v kterém vyjadřuje svou lítost nad situací, kterou nemohl změnit. Důvodem, o kterém se spekuluje, je to, že Christine byla nešťastná, herec netrávil doma moc času, byl neustále pracovně mimo domov a ona musela trávit sama i svátky. Poslední kapka trpělivosti přetekla a v takový okamžik už je těžko něco zvrátit.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Seroš X: Yellowstone • VIDEO: reflex.cz

  • Shannen Doherty a Kurt Iswarienko

    Třetí manželství hvězdy Beverly Hills 90210 nevyšlo. V dubnu její mluvčí oznámila, že se s manželem – fotografem Kurtem Iswarienko – po jedenácti letech rozchází. Herečka se vyjádřila na sociálních sítích takto: „Jen lidé, kteří vám vyjadřují lásku, podporu a respekt, si zaslouží být ve vašem životě.“ To naznačuje, že ji manžel v těžkých chvílích jejího života nepodporoval. Od roku 2015 totiž herečka bojuje s rakovinou a nedávno přišla zpráva, že se jí rozšířila až do mozku. Rozvod s manželem rozhodně není nic, co by jí dávalo pohodu a stabilitu, aby mohla s nemocí bojovat.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Shannen Doherty mluví o své nemoci • VIDEO: Youtube.com

  • Reese Witherspoon a Jim Toth

    V březnu šokovali herečka Reese Witherspoon a její manžel, herec a producent Jim Toth, rozchodem pár dní před jejich dvanáctým výročím. „Máme pro vás pár osobních zpráv... S velkou dávkou opatrnosti a ohleduplnosti jsme učinili těžké rozhodnutí rozvést se,“ napsali ve společném prohlášení na Instagramu. Ještě stále prý herečka prožívá citlivé období, ale jelikož je to již její druhý rozvod, zmínila se, že tentokrát necítí tolik tlaku z médií na to, rozebírat to, jak vše prožívá. To je prý velký rozdíl a úleva.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Reese Witherspoon a její děti. • VIDEO: Youtube.com_STARS NEWS/BPŽ

  • Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid

    V únoru zřejmě definitivně zkrachoval vztah oscarového herce Leonarda DiCapria a krásné modelky Gigi Hadid. Už když spolu začali randit, byl to docela šok, protože herec je znám svou zálibou v mladších partnerkách a nad pětadvacet nikdy nemíří. Gigi tak prolomila jistou bariéru. Přesto jim to nevyšlo. Důvodem prý byla pracovní vytíženost, při které se nedal vztah udržet, přestože oba chtěli.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Titanic oslaví 25 let velkolepým návratem • VIDEO: Falcon, idh

  • Noel Gallagher a Sara MacDonald

    Po dvanácti letech manželství se v lednu rozhodli ukončit svůj vztah zpěvák z Oasis Noel Gallagher a hudební producentka Sara MacDonald. Mají spolu dva náctileté syny: patnáctiletého Donovana a dvanáctiletého Sonnyho. Rocker je také otcem své nejstarší dcery Anais (22) z předchozího vztahu s bývalou manželkou Meg Mathews. Muzikant promluvil nedávno o tom, co se stalo. Prý když lidé dospějí do věku po padesátce, často začínají novou kapitolu a po dlouhých letech se rozcházejí. Muzikant samozřejmě neztrácí čas a intenzivně randí.

Diskuse ke článku
.