Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tomu neuvěříte! Tyto celebrity ještě letos oslaví šedesátku

  • Tomu neuvěříte! Tyto celebrity ještě letos oslaví šedesátku
    30. července 2023 | 06:00

    Všichni si ho přejeme alespoň na malou chvíli pozastavit, ale čas je bohužel neúprosný k nám všem. Čím víc svíček na dortu sfoukáváme, tím víc nás možná trápí náš věk. S tím si však hlavu nelámou tyto celebrity, které letos slaví šedesátku a vypadají lépe než kdykoliv předtím. 

    Letos šedesátku oslavili už například Michael Jordan, Seal, Johnny Depp nebo Helen Hunt. To je však jen zlomek hvězdných jmen, která vstoupila do klubu šedesátníků. Kdo další ještě letos stíhá oslavit významné kulatiny?

  • Brad Pitt

    Autor: profimedia.cz

    Když se před několika dny objevil Brad Pitt na finále Wimbledonu, uhranul dámské osazenstvo svým pověstným sex-appealem. Opravdu mu bude za pár měsíců šedesát let? Brad rozhodně patří mezi muže, kteří s věkem zrají jako víno, jeho charisma s přibývajícími vráskami jen roste. Oblíbený hollywoodský herec nezahálí ani pracovně. V posledních dnech natáčí na okruhu Silverstone ve Velké Británii film Apex, ve kterém ztvární závodníka F1.

    VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina.

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina • VIDEO: Videohub

  • Lisa Kudrow

    Autor: profimedia.cz

    K šedesátnicím se letos přidá také Lisa Kudrow, kterou znáte hlavně jako ztřeštěnou Phoebe z legendárního seriálu Přátelé. I na prahu šedesátky si herečka uchovává svůj mladistvý vzhled potrhlé holky a oproti svým hereckým kolegyním nikdy nepropadla plastickým operacím. S přibývajícími roky si zkrátka neláme hlavu a stárne s grácií.

  • Eros Ramazzotti

    Autor: profimedia.cz

    Italský zpěvák Eros Ramazzotti oslaví šedesátku v říjnu. Také u něj ale platí, že s věkem vypadá líp a líp. Romantický zpěvák má za sebou již 35 let kariéry a prodal miliony alb, to poslední patnácté vyšlo minulý rok a bylo spojeno se světovým turné Battito Infinito World Tour.

  • John Stamos

    Autor: profimedia.cz

    John Stamos za svou slávu vděčí seriálu Plný dům, ve kterém ztvárnil postavu sympatického strýčka Jesseho Katsopolise. Jiskru v oku neztratil ani před šedesátkou, kterou oslaví v srpnu. Mladistvý vzhled si nejspíš udržuje kvůli své o 23 let mladší manželce Caitlin McHugh. Svatba proběhla v roce 2018 a mají spolu syna Billyho. 

  • Rob Schneider

    Autor: profimedia.cz

    Sympaťák Rob Schneider patří mezi populární americké herce a komiky. Pamatovat si ho můžete z trháků jako Velký táta, Deuce Bigalow: Dobrej striptér, Zohan: Krycí jméno Kadeřník, Žába k zulíbání nebo Machři. Kariéru odstartoval v televizní show Saturday Night Live a pro svůj humor je velmi oblíbený. Šedesátku oslaví na konci října a rozhodně na to nevypadá.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.