Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pobláznila veřejnost i celý Instagram: Emma Watson oblékla záhadné šaty nepodléhající gravitaci

5. července 2023 | 06:00

Nevídanou pozornost na sebe nedávno strhla hvězda Harryho Pottera. Emma Watson si oblékla šaty, které jsou skutečnou optickou iluzí. Vypadají, jako kdyby levitovaly, a téměř nikdo nedokáže odhalit, jakým způsobem vlastně drží na těle. Na sociálních sítích se pod fotkami herečky v těchto šatech okamžitě spustila obrovská vlna diskusí.

Fanoušci optických iluzí si přijdou na své

Není to poprvé, kdy se na internetu objevily šaty, které rozdělovaly společnost. Vzpomenete si ještě na obrázky s šaty, u kterých nebylo jasné, zda jsou ve skutečnosti zlaté, nebo modré? Každý je viděl jako jinak barevné. V případě zajímavých šatů Emmy Watson zase vyvstává jiná otázka. Skutečně nepodléhají gravitaci a za co jí vlastně drží na těle?

VIDEO: Kouzelnická sága o Harrym Potterovi. Kolik věcí jste o filmech nevěděli?

Video se připravuje ...
Kouzelnická sága o Harrym Potterovi. Kolik věcí jste o filmech nevěděli? • VIDEO: Videohub

Nebesky modré šaty nechávají fanoušky na rozpacích

Světle modré šaty extravagantního střihu, které nedávno oblékla herečka Emma Watson, na sebe poutají pozornost. Není to přitom jenom jejich netradiční střih, který vás nechá na pochybách. Většině lidí při pohledu na ně přijde okamžitě na mysl otázka, jakým způsobem a z jakého materiálu jsou šaty vyrobeny. Vtipné komentáře pod fotografií tak na sebe nenechaly dlouho čekat. „Jak jsou ty šaty připevněné na tvém těle? Visí ti z uší?“ zněl jeden z nich a další diskutující se přidal s filmovou narážkou: „Co je to ve wingadium leviosa za šaty?“ A jiný fanoušek si zase poněkud rýpavě přisadil: „Proč máš rozbitý deštník?

Za vším stojí módní značka Loewe

Autor: Instagram / Loewe

Ty šaty vypadají, jako by se vznášely. Snažím se pochopit, jak je to možné,“ zní jeden z komentářů na Instagramu, který vystihuje pocity většiny hereččiných sledujících. Jak jistě tušíte, ve skutečnosti nejde o opravdu levitující šaty, i když se jejich návrháři snažili o to, aby tak vypadaly. Záhadný model vytvořila módní značka Loewe, která je proslulá tím, že při své tvorbě čerpá inspiraci v surrealismu.

Tento bláznivý a odvážný trendy kousek, který oblékla herečka, tedy není zdaleka jediným takovým kouskem v portfoliu firmy. Na hravosti a netradičním tajemném vzezření, které vás donutí přemýšlet, si značka zakládá a je díky tomu u svých zákazníků velmi oblíbená. A jak to tak vypadá, podařilo se jí svým neotřelým stylem okouzlit už i některé celebrity, včetně filmové Hermiony.

Na další úchvatné modely Emmy Watson se podívejte do GALERIE.

Autor: Tereza Brožová