Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slavné krásky od hlavy až k patě v trendech! Kde se ale vloudila chybička?

20. června 2023 | 12:05

Pondělní večer byl zasvěcen světu kosmetiky, konkrétně značce Envy Therapy, která přichází do českých a slovenských parfumerií Douglas. Na slavnostním uvedení nemohly chybět dlouhodobé ambasadorky v čele se zpěvačkou Darou Rolins či bývalou tenistkou Dominikou Cibulkovou, eventu se zúčastnila ale i řada dalších slavných krásek. Které modely oblékly při této příležitosti a kdo se postaral o módní pochybení?

Uvedení kosmetických novinek se neobešlo bez půvabu českých a slovenských dam. Ty hýřily barvami i zvučnými trendy letošní parné sezony. Kdo se postaral o módní match, a kdo se naopak ocitl na velmi tenkém ledě?

Dokonalou asymetrii srazil k zemi špatný výběr obuvi

Výběr obuvi je často podceňovaný. Přitom právě boty jsou základním pilířem, který váš look dokáže povýšit do módních výšin ve vteřině, stejně tak dobře ho ale umí zmařit při špatné volbě. To byl však tentokrát případ slovenské divy, zpěvačky Dary Rolins, která se ocitla na velmi tenkém módním ledě. Ačkoliv na sebe oblékla snové, velmi vzdušné červené šaty v asymetrickém střihu s invencí stylu, které jí padly jako ulité, totéž nelze říct o doprovodných černých mokasínech. Atribut jako takový je velmi vkusný, ale v kombinaci se šaty – navíc evokujícími slavnostní, až plesovou náladu – je více než nevhodným doplňkem. Tento kontrast černých bot by vybalancoval kupříkladu bílé vzdušné midi šaty s balonovými rukávy určené na denní nošení. Při takto elegantních šatech nabýváme dojmu, že mokasíny byly pouze krátkodobými přezůvkami doprovodnými k červenému modelu. I mistr tesař se někdy utne.

Jak jinak nosit asymetrii? Více o tomto trendu se dočtete ve článku níže:

Vkus lesku

Je evidentní, že modelka Nikola Buranská se pohybuje v módních vodách se vší přirozeností sobě vlastní. Na event totiž vynesla vizuálně působivý model z dílny Anamé. Brand zakládající si na jednoduchých liniích, kvalitních materiálech a zajímavém detailu se odrazil i na mini šatech modré barvy vynesených českou modelkou. Zajímavost jim totiž propůjčovaly dlouhé široké rukávy s rozparky. Tyto šaty jsou mimo jiné mezi českými kráskami velmi oblíbené. V pastelové růžové je nedávno vynesla i herečka Michaela Tomešová. Více informací se dočtete v našem článku zde:

Působivá barevná symbióza

Herečka Jana Bernášková na akci dorazila s dcerou Justýnou. Obě dvě byly oblečené od hlavy až po paty v trendech, které do sebe módně zapadaly. Herečka se vyjímala v růžových plisovaných midi šatech, které tvořily lichotivou siluetu za pomoci nastavitelného tenkého pásku. Doplnila k nim metalické pantofle minimalistických linií pospolu s úpletovým kardiganem v jemnějším tónu růžové. Takto se tedy postarala o decentní monochromatický look.

Její dcera byla oblečena adekvátně svému věku, zvolila crop top korzetového střihu, jenž zpodobňuje devadesátkový trend, který se navrátil letošní sezonu jako bumerang. Vrchní krátký díl zkombinovala s dlouhými palazzo kalhotami elegantního střihu, díky nimž stylisticky vyvážila celkový look.

Trendy kousky inspirované celebritami vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Které další trendy z devadesátek hlásí velký comeback? To se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Na módní kreace známých krásek se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová