Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Leonardo DiCaprio porušil své pravidlo 25! Prolomí Gigi Hadid ještě další hranice?

  • Leo má rád krásné ženy
    16. září 2022 | 06:00

    Leonardo DiCaprio (47) má zálibu v dívkách, které nejsou starší než pětadvacet let. Jestli je to náhoda, nebo záměr, to samozřejmě ví jen on sám, ale pokud je to náhoda, potom tedy pořádná. Ani jediná jeho přítelkyně totiž opravdu v celé historii jeho randění nebyla starší pětadvaceti let, až nyní poprvé překvapil, říká se totiž, že mezi ním a modelkou Gigi Hadid (27) zaplanul plamínek vášně!

    Že by se na prahu padesátky herec konečně pohnul ze své začarované mety a nahlédl pod pokličku vyspělosti? Říká se, že muži, kteří randí s takhle mladými ženami, potřebují spíš někoho, kdo je bude bezmezně obdivovat a přitakávat jim, nebude prosazovat své vlastní myšlenky nebo názory. Protože ty ho vůbec nezajímají, chce jen krásný doplněk po svém boku, který ho bude adorovat. Jestli je Leonardo tak povrchní, to asi vědí jen ty ženy, se kterými randil. Pojďme se podívat na jeho milostnou historii v číslech.

  • Eva Herzigová

    DiCapriův věk v době rozchodu: 23

    Věk Herzigové v době rozchodu: 24

    Leonardo DiCaprio se s českou modelkou údajně seznámil a zamiloval se do ní poté, co se s ní setkal na premiéře filmu Muž se železnou maskou. V roce 1998 pak spolu měli románek, který ovšem netrval příliš dlouho, byl to spíš takový úlet.

    Video se připravuje ...
    Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

  • Gisele Bündchen

    DiCapriův věk v době rozchodu: 30

    Věk Gisele Bündchen v době rozchodu: 24

    Leonardo začal s modelkou randit v roce 2000, a to jí bylo devatenáct let. Nebyl to tentokrát jen románek, ale pětiletý vztah, který se v roce 2005 rozpadl. Společně se zajímali o ekologii a milovali basketbal. O několik let později se Bündchen provdala za hvězdu NFL Toma Bradyho.

    Video se připravuje ...
    Pravda o Titanicu: Video, které už vidělo 30 milionů lidí, vám otevře oči

  • Bar Rafaeli

    DiCapriův věk v době rozchodu: 36

    Věk Bar Rafaeli v době rozchodu: 25

    S izraelskou modelkou to byl zřejmě vztah plný vášní, protože se minimálně jednou rozešli a pak se zase dali dohromady. Chodili spolu mezi lety 2005 a 2011 a v roce 2009 se rozešli, protože prý herec modelku zanedbával. Poté, co se potkali po koncertu U2, se ale zase dali dohromady. Po pěti letech, když modelce bylo pětadvacet, vztah skončil.

    Video se připravuje ...
    Lesk: Modelky Češky nemluví CZESKY?! A Absolonová o dítěti! • VIDEO: redakce Blesk.cz

  • Blake Lively

    DiCapriův věk v době rozchodu: 36

    Věk Blake Lively v době rozchodu: 24

    Herečka s Leonardem krátce randila pět měsíců v roce 2011 poté, co se setkali na jachtě Stevena Spielberga v Monte Carlu při filmovém festivalu v Cannes. Evidentně si nebyli souzeni, možná protože Blake už byla téměř na hranici pětadvaceti. Dnes má tři děti s hercem Ryanem Reynoldsem.

  • Erin Heatherton

    DiCapriův věk v době rozchodu: 37

    Věk Erin Heatherton v době rozchodu: 23

    Erin je další modelkou mezi Leonardovými přítelkyněmi, evidentně pro ně má slabost. S tímto andílkem Victoria´s Secret chodil deset měsíců a rozešli se prý kvůli vytížení kvůli pracovním povinnostem. Modelka na Leonarda pěje samou chválu, rozešli se prý v přátelském duchu a zůstali přáteli.

  • Toni Garrn

    DiCapriův věk v době rozchodu: 40

    Věk Toni Garrn v době rozchodu: 22

    Jak někdo prohlásil, Leonardo skáče z modelky na modelku. Je to trochu drsně řečeno, ale tím pádem vás nepřekvapí, že další ženou v Leově životě byla opět modelka. Ti dva byli viděni spolu na 66. filmovém festivalu v Cannes v roce 2013, poté se po asi ročním románku rozešli. O pár let později spolu ale byli opět několikrát viděni na tahu New Yorkem a několika večeřích. Leo si zřejmě ohledně holek nechává vrátka otevřená, a kdykoli potřebuje společnost na svých oblíbených mejdanech, má komu zavolat.

  • Nina Agdal

    DiCapriův věk v době rozchodu: 42

    Věk Niny Agdal v době rozdělení: 25

    DiCaprio randil s dánskou modelkou Ninou Agdal v roce 2016, ale už následující rok se tito dva rozešli. Po rozchodu zůstali opět „přáteli“ a světe div se, o pár let později byli viděni v klubu v Miami, kde spolu trávili čas na večírku.

  • Camila Morrone

    DiCapriův věk v době rozchodu: 47

    Věk Camily Morrone v době rozchodu: 25

    Posledním dlouhým vztahem Leonarda DiCapria byl ten s modelkou Camilou Morrone. Trval od roku 2017 do letošního roku. Rozešli se pár měsíců po tom, co modelka oslavila své pětadvacáté narozeniny. Pár spolu procestoval svět, a dokonce si jako pár adoptoval psy, ale evidentně ani tahle nebyla pro Leonarda tou pravou. Počkejme si tedy, jestli Gigi Hadid prolomí nejen bariéru věkovou, ale jestli i překoná třeba ještě jiné mety... Nebo se zařadí do dlouhé řady modelek, jež Leovi prošly pod rukama, a zůstanou opět jen „přáteli“.

Diskuse ke článku
.