Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

I po padesátce jsou sexy. Slavné ženy ukázaly svá těla v plavkách a prozradily recept na dokonalou postavu

  • Slavné krásky po 50
    15. září 2022 | 06:00

    To, že celebrity rády sdílí fotografie s dokonalými outfity a make-upem, není nic nového. Jen některé odhalí svá těla v plavkách, a navíc když už dávno oslavily padesátku. Čtyři herečky a jedna bývalá topmodelka prozradily, co se skrývá za jejich dokonalou figurou. 

    Pět krásných žen a jejich doporučení, jak se udržet fit i po padesátce. Jedna na sobě dře celý život, druhá si dá raději víno. Respekt ale zaslouží všechny.

  • Elizabeth Hurley

    Na začátku léta oslavila 57. narozeniny, to ale anglické herečce nebrání v tom, aby ráda sdílela svou sexy postavičku v plavkách. Liz se nechala slyšet, že život je příliš krátký na to, aby byla na nějaké superpřísné dietě. Jednu neřest přece jen prozradila. "Mou slabostí je arašídové máslo – pokud je v domě, strčím prst do sklenice pokaždé, když kolem něj projdu!"
    Herečka prý nějak zasádně necvičí, ale dlouho nevydrží jen tak sedět. "Ve skutečnosti jím docela hodně, ale jen velmi málo nezdravých nebo chemicky zpracovaných potravin a taky nepiji mnoho alkoholu. Snažím se jíst hodně zeleniny a nikdy nejím mezi hlavními jídly," svěřila svůj recept na krásu.

    Video se připravuje ...
    Podcast Restart: K efektivnímu hubnutí musíte mít pohyb i kvalitní stravu říká odborník • VIDEO: Videohub

  • Demi Moore

    Jen málokdo by věřil, že bývalka dvou hollywoodských sex idolů Bruce Willise a Ashtona Kutchera za rok oslaví šedesátiny! Demi sice přiznala drobný estetický zákrok, který podstoupila, údajně ale nešlo o úpravu obličeje. "Měla jsem extrémní posedlost svým tělem. Udělala jsem z toho měřítko své vlastní hodnoty," prozradila na sebe Demi, kterou prý štve, když společnost kritizuje jen lidi s nadváhou. "Řeší někdo hubeňoury? A řeší svou postavu oni? Neřeší! Ironií je, že když jsem se vzdala touhy ovládat své tělo, dostala jsem se na požadovanou váhu a jako odměnu jsem měla tělo, jaké jsem vždycky chtěla. Věřte mi, ta úleva, že už se kvůli své posedlosti nemusím každý večer trápit, stála za to," dodala herečka.

  • Paulina Porizkova

    Naše první topmodelka, která prorazila ve světě, se ve svých sedmapadesáti letech může pyšnit postavou snů. Ale pozor, na Paulině žádné liposukce nehledejte, tahle kráska si dokonce ani nebarví vlasy! K fotografii v plavkách, kterou nedávno sdílela, napsala jedno zamyšlení. "Sportovci versus modelky. Oba začínají svou kariéru velmi mladí. Oba vydělávají velké množství peněz na základě své tělesnosti – přímo úměrně poptávce. Oba se musí udržet v nejlepší fyzické kondici. Obě profese jsou fyzicky a někdy i emočně bolestivé. Oba skládají oběti v osobních životech. Obojí slouží k vaší zábavě a k prodeji produktů. Jeden vyzdvihuje převážně muže, druhý většinou ženy. A když začínají stárnout, jednomu tleskají a je vnímán jako hrdina, a druhá je zahanbená a ubohá. Fotka z dovolené bez filtru, bez retuše, bez nesmyslů..."

  • Lisa Rinna

    Herečka známá ze seriálu Melrose Place oslavila v létě 59. narozeniny a prozradila, že na své bezchybné postavě celoživotně dře. "Pro mě bylo udržení se ve formě vždycky součástí života. Začala jsem cvičit jako velmi mladá. Taky jsem hrála tenis a celý život jsem trénovala. Například jógu cvičím už 26 let. Cvičení je pro mě jako čištění zubů." Lisa se pokládá za tzv. hříšného vegana, což znamená, že jí většinou rostlinnou stravu, pokud ale cítí potřebu dát si maso, tak si ho dá. "Někdy si dám i zmrzlinový pohár, ale kdybych ho měla každý den, cítila bych se hrozně. Jsem velmi disciplinovaná, protože se ráda cítím dobře," řekla.

  • Salma Hayek

    Sexy Mexičance a osudové ženě Zora Mstitele je šestapadesát a netají se tím, že si ráda dopřeje nějaké to mlsání. "Vždycky jsem byla hraničně baculatá, protože mám prostě ráda jídlo a taky víno," řekla v jednom rozhovoru, kde také popsala, jak její tvar těla ovlivňuje hledání práce v konkurenčním světě sexy kolegyň. "Jsem docela malá. Mám příliš... Jak bych to řekla... Zvlněné tělo. Nejsem jako ta holka odvedle, kterou je snadné obsadit. Nezapadám do žádného stereotypu. Je to prostě moje karma, na kterou mimochodem hodně věřím. Zkrátka jsem se nikdy tolik neprožívala. To je můj recept," svěřila se Salma.

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.