Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hilaria Baldwin (38): Brzy porodím sedmé dítě a cítím se už trochu opotřebovaně. Pořád ale makám!

12. srpna 2022 | 06:00

Když ji známý hollywoodský herec uviděl poprvé, okamžitě se do ní zamiloval. Ona rafinovaně odolávala, brzo ovšem kouzlu šarmantního Aleca podlehla. Dnes jsou rodiči šesti dětí a na cestě je sedmé! Pro instruktorku jógy, která nedá bez pohybu ani ránu, nejsou však těhotenství žádnou překážkou. Naopak, Hilaria cvičí v kuchyni, prádelně i na kolejích. Nevěříte?

Letos pár oslavil 10leté výročí svatby. I když zkraje roku musel Alec Baldwin řešit tragickou událost, kdy při natáčení omylem zastřelil kameramanku, v těchto dnech už má zase důvod se smát.

Radost mu přináší jeho početná smečka čítající dcery Carmen a Marii Lucii Victorii a syny Rafaela Thomase, Leonarda Ángela Charlese, Romea Alejandra Davida a Eduarda Pao Lucase. Alec je také otcem dospělé dcery Ireland, jejíž matkou je herečka Kim Basinger.

Video se připravuje ...
Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu! • VIDEO: reuters

 

V pořadí sedmý přírůstek se Baldwinovým narodí letos na podzim a k radosti Hilarie to bude holčička. "Naše schopnost milovat se stále rozšiřuje a nemůžeme se dočkat, až letos na podzim obejmeme naši malou," nechal se slyšet pár.

Nedávno si ale Hilaria na Instagramu postěžovala na únavu těla.

"Jak začínám poslední trimestr tohoto těhotenství, cítím, jak se mé tělo zpomaluje. Miluji cvičení v těhotenství a jsem vděčná, že jsem u všech mohla být aktivní. Všechny víme, že každé těhotenství je jiné, a proto je důležité poslouchat naše těla. S Carmen jsem otěhotněla v osmadvaceti, teď mám v břichu další holčičku a je mi o deset víc. Přiznávám, že věk i to opotřebení cítím hodně," svěřila se na síti. 

A inspirovala tak možná nastávající maminky k heroickým výkonům.

"Dívala jsem se na staré fotky a našla tohle video z doby před pár lety. Toto jsou cviky, které teď dělám, a budou jedny z prvních, ke kterým se po porodu vrátím. Jsou soustředěny na pánevní dno, zde i s dřepy. Hlavně už žádné podpatky, ale kdo mě zná, ví, že se hýbu pořád i s tím, co mám právě na sobě," komentovala své cool video Hilaria.

Na jakých netypických místech neodolá milovanému cvičení, najdete ve fotogalerii.

Autor: Dita Mrázková