Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejslavnější páry devadesátek! Který se vám líbil nejvíc?

25. dubna 2022 | 06:00

Byla to láska jako trám, plnili titulní strany společenských magazínů a vypadalo to, že spolu budou žít až do smrti. A kdo patřil ke slavným párům devadesátých let?

Idol žen Brad Pitt randil s Gwyneth Paltrow, kouzelný mág David Copperfield učaroval krásnou supermodelku Claudii Schiffer. Vybavujete si tyto páry 90. let? Přinášíme vám menší ohlédnutí do minulosti!

Claudia Schiffer a David Copperfield
Autor: profimedia.cz
Claudia Schiffer (51) a David Copperfield (65)

Seznámili se v roce 1993 v Berlíně. Slavný iluzionista pozval svůdnou Němku na pódium během svého vystoupení a byla to láska na první pohled. Po několika měsících oznámili zásnuby, ale nikdy se nevzali. Média spekulovala, že slavný pár lásku jen předstírá a že mu jde o reklamu, aby k sobě Copperfield přitáhl pozornost. Snoubenci se kvůli pomluvám soudili a vyhráli. Vztah jim ale i tak nevydržel, po šesti letech, v roce 1999, se rozešli.

 

Kate Moss (48) a Johnny Depp (58)

Divoké večírky a bouřlivý rozchod. Herec a modelka tvořili jeden z nejhezčích párů Hollywoodu. Dali se dohromady v roce 1994. Jejich vztah byl vášnivý, plný skandálů, slz a hádek, nakonec se po čtyřech letech rozešli.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová