Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Deprese, samotářství, sebenenávist... Co dalšího způsobila slavným zpackaná plastika?

  • Tak tohle se opravdu nepovedlo!
    8. září 2022 | 06:00

    Bývalá topmodelka Linda Evangelista není jediná, která nad výsledkem "vylepšení" těla hořce zaplakala. Plastiky a další estetické úpravy s oblibou podstupují nejen známé ženy, ale i muži. Jenže ne všichni pak před zrcadlem jásají. Mnozí v touze za věčnou krásou přijdou o svou osobitost i iluze... Přesvědčili se o tom slavné topmodelky, herci i slavná vdova.

    Také vám přijde, že některé známé ženy, které podstoupily vylepšení obličeje v podobě botoxu či faceliftu, jsou si tak nějak podobné? Strnulý výraz, nepřirozená mimika a hlavně unifikovanost... Tak působí některé celebrity, které se nechaly vylepšit. Tady jsou ty nejznámější, u kterých zákroky skutečně nedopadly...

  • Linda Evangelista

    Linda Evangelista
    Autor: profimedia.cz

    "Pro všechny, kteří se divili, proč jsem tak dlouho nebyla nikde vidět, zatímco kariéra mých vrstevnic a kolegyň z branže vzkvétala: Důvodem bylo mé brutální znetvoření," šokovala svět jedna z nejúspešnějších modelek 90. let před rokem. 

    Linda podstoupila takzvanou kryolipolýzu - tedy odstranění tuku mrazem. Jenže se stal pravý opak a Linda nepřirozeně natekla. "Moje znetvoření nejenže zničilo mé živobytí, ale poslalo mě do stavů hluboké deprese, smutku a sebenenávisti. Stala jsem se samotářkou." 

    Linda se ale po letech přece jen rozhodla vrátit na titulní stránky. Nedávno se objevila na obálce módního magazínu Vogue! Sama modelka ale přiznala, že fotografie je hodně upravená a retušovaná, a že ve skutečnosti tak skvěle nevypadá. I tak je to ale posun - doufejme - k lepšímu.

     

    Video se připravuje ...
    Michael Jackson - Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu? • VIDEO: Videohub

  • Sharon Osbourne

    Sharon Osbourne
    Autor: profimedia.cz

    Manželka známého rockera Ozzyho Osbournea se svěřila, že když se na sebe po faceliftu, který absolvovala před rokem, podívala do zracadla, připadala si jako kyklop. 

    "V říjnu jsem si nechala udělat kompletní facelift a vypadala jsem jako jedna z těch královských mumií, které zabalí obvazy. Nemáte tušení, jak moc to bolelo," řekla letos v dubnu v jednom rozhovoru Sharon.

    Zákrok prý trval pět hodin a výsledkem bylo, že měla každé oko jiné. A zděšený byl prý i její muž. "Vypadala jsem jako král Kyklop. Říkala jsem si, že teď už mi chybí jen hrb. Ozzy mi řekl, že mu je jedno, kolik to bude stát, ale že se to musí okamžitě předělat," dodala. Naštěstí se "rekonstrukce" vydařila a Sharon je se svým vzhledem konečně spokojená.

  • Micky Rourke

    Micky Rourke
    Autor: profimedia.cz

    Kdysi jedna z nejžhavějších hollywoodských hvězd, sexy idol, kterého ženy milovaly, se bohužel stal svou vlastní karikaturou. Herec své "znetvoření" plastikami vysvětloval tím, že neměl problém se stárnutím, ale jako bývaký boxer prodělal několik zlomenin nosu a kvůli nápravě musel pod kudlu.

    "Musel jsem si nechat odebrat chrupavku z ucha, abych obnovil nos, protože tkáň jizvy se nehojila správně," prozradil herec. 

    Jenže odborníci na estetickou chirurgii se shodli, že Mickey podstoupil také facelift, operaci horních i dolních víček, výplně měkkých tkání, implantáty tváře a brady. No, kdo chce kam...

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Česká Barbie Gabriela Jiráčková - Na základní škole jsem si prošla krutou šikanou • VIDEO: Videohub

  • Janice Dickinson

    Janice Dickinson
    Autor: profimedia.cz

    První takzvaná supermodelka na světě byla atraktivní a v podstatě dokonalá. Jenže s přibývajícími roky přibývaly vrásky ( i konkurence) a to Janice nedokázala skousnout.

    Podstoupila hned několik zázroků. Nechala si zvětšit prsa, odstranit vrásky nejen v obličeji, ale i v dekoltu a nechyběla ani liposukce. Ostatně faceliftů prodělala hned několik, čehož je důkazem strnulá tvář, "vytažené" oči a typické nosoretní vyplnění botoxem.

    Přitom stačilo málo - umět stárnout s grácií. Zrovna Janice totiž vůbec žádnou úpravu obličeje nepotřebovala. Co myslíte?

    Video se připravuje ...
    Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! • VIDEO: Martin Mol

  • Priscilla Presley

    Priscilla Presley
    Autor: profimedia.cz

    Bývalá manželka Elvise Presleyho se mohla chlubit dokonalou tvářičkou, vystouplými lícními kostmi a smyslnými rty. Jenže i slavná vdova podlehla diktátu doby a absolvovala nejeden estetický zákrok.

    Její mluvčí před lety přiznal, že byla Priscilla "obětí" nelicencovaného lékaře. "Priscilla Presleyová byla jednou z mnoha zdokumentovaných obětí Dr. Serrana. Vyšetřování, které odhalilo jeho pochybení, nakonec vedlo k jeho uvěznění. Paní Presleyová se touto záležitostí zabývala před lety a nyní je vše v pořádku."

    Její současná podoba nemá však s přirozeností moc podobného...

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.