Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězdný pár Eva Mendes a Ryan Gosling o výchově svých dcer: Někdy od toho šílenství chceme utéct!

22. srpna 2022 | 06:00

V Hollywoodu oba platí za sexsymboly a není tajemstvím, že než se fešák Ryan usadil, dobyl srdce spousty krásných kolegyň. Dnes ale patří jeho srdce třem ženám. Manželce Evě a dcerám Esmeraldě a Amadě. Co všechno o jejich výchově prozradili rodiče?

 

Herec známý z filmů Zápisník jedné lásky, Bláznivá, zatracená láska nebo La La Land nedávno dotočil dva filmy. V akčním Gray Manovi, který se natáčel mimo jiné i v Česku, si střihne agenta CIA, v komedii o nejslavnější panence světa peroxidově blonďatého Kena. 

Video se připravuje ...
Gray Man Ryan Gosling v novém traileru! • VIDEO: Netflix, idh

Je ale možné, že právě teď vaří svě ženě Evě a jejich dětem nějakou dobrotu. Jednou z vášní amerického idola je totiž vaření. Pár, který loni oslavil 10leté výročí svatby, společně vychovává dceru Esmeraldu, která zanedlouho oslaví 8. narozeniny, a šestiletou Amadu. A právě na téma mateřství a výchova se  Ryanova žena Eva rozpovídala.

"Nikdy předtím jsem nechtěla děti, dokud jsem se nezamilovala do Ryana. Své první dítě jsem měla ve čtyřiceti, ale vůbec toho nelituju. Ráda jsem vyměnila kariéru za svou rodinu."

Na adresu svého muže vystřihla i poklonu. "Nejsem úžasný kuchař – to nechávám na Ryanovi. On je totiž v kuchyni mistr! Já po něm zase ráda uklidím, máme to tak nastavené a naše dcery vidí, že genderově je to tak naprosto v pořádku," myslí si herečka.

Na své dcery se prý snaží být přísná. Kontroluje, co jedí, co nosí, v kolik hodin jdou spát a co sledují v televizi. 

Když jí fanoušci před rokem vyčítali, že je na svém Instagramu málo akční a své sledující zanedbává, Eva všem vzkázala: "Nemůžu žonglovat mezi rodinou a sociálními médii. Takže světe div se – vybírám si rodinu."

Během covidové karantény si zase postěžovala, že nemá moc času na sebe. "Ne, nestala jsem se ani pekařským mistrem, ani dobrým kuchařem. Už dva měsíce jsem neviděla posilovnu. Nenapsala jsem román. Jen jsem se snažila být zábavná máma."

Ostatně právě jedna z jejích dcer své mámě vyčetla, že jednu dobu byla na sociálních sítích závislá. "Věděla jsem, že si to malá bere osobně. Tak jsme si o tom popovídaly, já se jí omluvila a slíbila jí, že si jí budu víc všímat. Uvědomila jsem si, že to, že jsem doma, neznamená, že jsem pokaždé přítomná."

O tom, jak složité to za doby nařízené karantény bylo, promluvil i Ryan. "Nedělali jsme s Evou nic jiného, než že jsme se snažili naše dcery nějak zabavit."
A posteskl si, jak rychle čas s dětmi ubíhá. "Je tu něco, o čem teď hodně přemýšlím. Naše dcery rostou tak rychle, že musím sledovat hodiny způsobem, na který jsem nikdy nebyl zvyklý," nechal se slyšet herec.

Jeho žena zase vysvětlila, proč se jí nelíbí, když je nazývána "supermámou".  
"Na ženy je veden velký tlak, aby byly VŠÍM. A navíc v tom byly dokonalé. Každá máma je supermáma. Chci, aby ostatní ženy věděly, že si mohou vytvořit své vlastní cesty, které vyhovují jen jim. Zbavme se tohoto tlaku a bojujme za to, co chceme, ne za to, co nám společnost říká, že bychom měly chtít."

Na jedné rodinné momentce je zase vidět, jak Eva s Ryanem lenoší v posteli. "Neděle. Stále v posteli. Snažíme se skrýt před svými dětmi. Bez úspěchu. Všem maminkám: Doufám, že si najdete chvilku, abyste se dnes na pár minut odplížily od všeho toho šílenství," sdílela komentář k fotografii.

A o tom, že se sexy Eva skutečně rozhodla pověsit svou hereckou kariéru na hřebík, svědčí i její další komentář. "To, co o mně lidé nevědí, je, že miluji být doma. Místo toho, abych šla na červený koberec, raději budu s našimi holkami."

 

Autor: Dita Mrázková