Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexbomba Mottlová: Chlapi mají pocit, že mě musí ohromovat. Přitom by stačilo pozvání k táboráku!

17. srpna 2022 | 06:00

Být obletována muži – o tom snila už jako malá holka. Vyzkoušela si profesi modelky, našla se ale až jako herečka. Přestože se jí její dětský sen splnil, na toho pravého teprve čeká. Jaký je její mužský ideál? A co je pro ni ve vztahu to úplně nejzásadnější?

Netajíte se tím, že jste toužila být slavná už odmalička. Byla jste ta typická parádnice, která se ráda předvádí?

Přesně tak. Mamka mi vyprávěla, jak jsme vždycky přišly pozdě ze školky, protože jsem si někde děsně dlouho vybírala, která sukýnka se točí nejvíc. Ale lítala jsem i s bráchou po lese a stavěla bunkry. Myslím, že jsem hodně „barevná“. Ráda jsem v 5hvězdičkovém hotelu i pod stanem, na prknech, která znamenají svět, ale i ve vytahaných teplákách u nás na vesnici.

Video se připravuje ...
Barbora Mottlová: Otvírat chlapům peněženky neumím! • VIDEO: David Turek

Zkušenost máte vedle herectví i s modelingem. Co vás naplňuje víc?

Modelkou jsem byla do dvaceti. Když jsem studovala herectví a mohla se i víc najíst, volba byla jasná. Modeling jsem dělala převážně v Itálii a vlastně moc nechápu, když mě za modelku média označují. Jako herečka můžu víc tvořit, realizovat se a bavit lidi. Cítím se mnohem víc naplněná.

V médiích se o vás psalo také v souvislosti s bujnými křivkami. Bylo těžké prosadit se jako herečka i jinak než jen tím, že máte velká prsa?

Už jako malá holka jsem chtěla být ženou obletovanou muži. Dnes takový život trochu žiju, ale rozhodně v tom nevidím takové bohatství života, jako když si vás někdo váží pro to, co děláte, ne pro to, jak vypadáte. Kdo chce, vidí ženu bujných tvarů, kdo chce, vidí herečku, která přiměje publikum dvě hodiny se řehtat, to když hraju v divadelní komedii Tři letušky v Paříži. Nedávno jsem navíc dostala příležitost zahrát si i charakterní divadlo. Byla jsem obsazena do role Lídy Baarové. Tam mám možnost ukázat, že jsem i dobrá herečka, ne jen sexbomba.

Nepředurčila vás právě ta image sexbomby pro role dračic a „blbých blondýn“? 

Já se touhle cestou vydala ráda a s nadšením hned při studiu herectví. Baví mě si ze sebe dělat legraci a nebrat se vážně. Jako „kominda“ jsem se už narodila.

Nezahrála byste si ráda nějakou ryze charakterní roli i ve filmu?

To víte, že ano, a moc ráda! Jen si nejsem tak úplně jistá, že to záleží na mně. Režiséři si moc rádi berou stejné herce, protože už vědí, co od nich čekat. Je hodně málo těch, kteří si dají tu práci hledat i v jiných vodách. Jeden velký režisér mi to řekl přímo do očí: „Jsem líný. Vím, že jsou i lepší herečky, ale proč bych si přidával práci jejich hledáním?"

A co role influencerky – v té byste se našla? Spousta známých žen využívá svou mediální atraktivitu k propagaci výrobků všeho druhu. Dokážete si představit, že byste nedělala nic jiného?

Za covidu to tak vlastně i bylo, ale Instagram mě dobře živí i dnes. Je to vlastně takový moderní modeling. Do dnešního světa to pasuje. Je to vlastně full time job. Občas je to dost náročné, ale stojí to za to.

Vaší vášní je cestování, na Instagramu sdílíte i fotografie z celého světa. Cestujete sama?

S kamarádkami. A zbožňuju to!

Já myslela, jestli vám nedělá garde nějaký ten muž.

Žádný by ty naše výlety neustál! Dáváme si s holkami pořádně do těla, fotíme, objevujeme a bary jsme už dávno vyměnily za kulturu.

Kde nejdál jste byla a kam byste se v dohlednu ráda podívala?

Láká mě Austrálie, Nový Zéland a Island. Nejdál jsem zatím byla asi na Bali.

Jste atraktivní žena – určitě dostáváte mnoho lichotek od mužů. Čím vás muž opravdu dostane?

Páni se hodně snaží, to je asi pravda, chtějí být originální, ale mnohdy je to spíš na škodu. Chlapi totiž mají bohužel špatnou představu, že mě musí ohromovat a dělat na mě dojem. A mě by přitom potěšilo pozvání k táboráku nebo na piknik. A jsme zase u toho jídla. Já jsem totiž velkej jedlík, víte? Že láska prochází žaludkem, u mě platí maximálně!

Jak by vlastně měl vypadat váš ideál muže?

Je mi úplně jedno, jestli má chlap pupíček nebo je menší než já. Pro mě jsou nejdůležitější osobnost a pohodovost. Potřebuji, aby byl můj partner na stejné vlně jako já. Stejně je pro mě důležitá i stálost a věrnost. V životě i práci jsem hodně rozlítaná a doma chci cítit lásku a pevné zázemí. Můj vysněný chlap je určitě ten, který je vyrovnaný, nedělá frajeřinky, nemá potřebu si nic dokazovat a rád se směje a užívá života. A samozřejmě rodinný typ!

Autor: Dita Mrázková
Video se připravuje ...