Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Cameron Diaz šokovala mámy: Moje dcera nikdy neměla pyré. Odmala jí játra i syrový česnek!

25. května 2022 | 06:00

Jako dospívající holka si plánovala, že se vdá v jednadvaceti a hned založí rodinu. Jenže hvězdně rozjetá kariéra byla svůdnějším lákadlem a hollywoodská diva si na založení rodiny musela počkat dalších dvacet let. Dnes je mámou dvouleté dcery Raddix, šíleně zamilovaná do svého muže Benjiho a svým dvěma láskám se věnuje naplno. Jak moc si užívá mateřství po čtyřicítce?

"Mít děti drasticky změní váš život a já ten svůj opravdu miluju. Děti přece nejsou jediná radost, která přináší uspokojení a štěstí. Abych byla těhotná, to bych musela mít opravdu dobře promyšlené. Nebo by muselo dojít k nehodě." Takto se herečka vyjádřila na téma založení rodiny v roce 2010.

O dvanáct let později je realita úplně jinde. Z vystajlované krásky se stala máma, která neřeší perfektní make-up ani dokonalý účes. Na nákupy vyráží bez obojího, jen tak od plotny. A to doslova...

Video se připravuje ...
Martina Pártlová pro časopis Maminka - Nejsem režimová máma • VIDEO: Videohub

Cameron se stala maminkou po čtyřicítce a svou životní roli si nemůže vynachválit. S muzikantem Benjaminem Maddenem, za kterého se provdala v roce 2015, si užívá společné chvilky s dcerou Raddix a filmové nabídky ji momentálně nechávají chladnou.

"Jsme tak šťastní, požehnaní a vděční, že můžeme začít tuto novou dekádu oznámením narození naší dcery Raddix Madden," napsal pár ve svém prohlášení na Instagramu v lednu 2020. "Úplně si získala naše srdce a doplnila naši rodinu. I když jsme nadšeni, že můžeme sdílet tuto zprávu, cítíme i silný instinkt chránit soukromí našeho dítěte. Takže nebudeme zveřejňovat obrázky ani sdílet žádné další podrobnosti – kromě skutečnosti, že je opravdu, opravdu roztomilá!" nechali se slyšet manželé.

Nějaké intimnosti z rodinného života herečka nakonec ale přece jen "práskla".

V živém videu na Instagramu nedávno sdílela, že chodí spát brzy, zatímco její manžel zůstává vzhůru dlouho do noci. "Můžu jít spát o několik hodin dřív a on zajistí pozdější krmení. Já pak můžu vstát zase dřív a s Benjim se vyměnit," pochvalovala si Cameron.

Na adresu svého muže pěje samé ódy. "Je tak dobrý! Je to úžasný otec, jsem šťastná, že je tátou mého dítěte. Jako – je fakt neuvěřitelný!"

O malé Raddix Cameron prozradila, že se mění doslova ze dne na den, a třeba taky to, že jako batole neměla ani jednou pyré. "Od prvního dne příkrmů jí česnek. Miluje morek z kostí a játra. Do všeho jí dávám bylinky. Tymián, kopr, šalvěj. Všechno tohle prostě miluje!" překvapila herečka trochu netradičním jídelníčkem své dcery.

Cameron se nechala také slyšet, že bude muset žít alespoň do 107 let, když měla dítě až ve druhé polovině svého života. "Mnoho lidí to má naopak. Vezmou se jako mladí a mají rodinu. Já to mám jinak, ale neměnila bych za nic na světě, vážně!"

Autor: Dita Mrázková