Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Bez podpatků ani krok! Které celebrity (nejen ženy) si je zamilovaly?

18. července 2022 | 06:00

Nádherně protáhnou nohy a ještě zeštíhlí siluetu. Taky nositelku přinutí zvolnit krok. Kdo se do podpatků beznadějně zamiloval? 

Miley Cyrus (29)

Vždycky byla extravagantní a ráda na sebe upozorňovala. Vizáž s oblibou mění častěji než chameleon. Americká herečka, zpěvačka a textařka rodným jménem Destiny Hope Cyrus život na vysoké noze miluje. A nebojí se obout i do divokých vzorů. Až není mnohdy patrné, kde bota končí a kde začínají kalhoty.

Video se připravuje ...
Sto let proměn šatů! • VIDEO: Videohub

Victoria Beckham (48)

Svým vytříbeným stylem a citem pro módu je světově proslulá. Tahle bývalá anglická zpěvačka z uskupení Spice Girls a manželka vysloužilého fotbalového mága Davida Beckhama taky sklízí na poli návrhářství zasloužené ovace. A protože není zrovna vysoká (163 cm), snad nikdy ji nezahlédnete bez nápadných podpatků.

Lady Gaga (36)

Velmistryní v šokování veřejnosti je bezesporu tahle popová zpěvačka, klavíristka a textařka, rodačka z New Yorku. Běžně obléká šaty s přehlubokými výstřihy nebo s rozparky, ze kterých se dere ven vlastně úplně všechno . Téměř nikdy ale neopomene vynést střevíce, nebo „šněrovačky“, které ji vytáhnou vzhůru. Sebejistý krok na jehlách je její předností.  

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná