Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

České celebrity a jejich dovolená. Kdo míří na Seychely, a koho naopak taková destinace neoslní?

4. května 2022 | 06:00

První máj je za námi a se sluníčkem se po covidu alespoň trochu vše vrací do normálu. A s tím souvisí i veřejné akce, jako jsou hudební ceny Anděl nebo Česko-Slovenský ples. Obě akce se odehrály před pár dny. A my jsme ani na jedné akci nechyběli a celebrity jsme pro vás vyzpovídali. Tentokrát na téma dovolené. Kdo miluje Chorvatsko a kdo cestování po Evropě nevnímá jako dovolenou?

Na Česko-Slovenském plese jsme potkali krásnou a oblíbenou moderátorku Evu Perkausovou. Dorazila sem se svým manželem Ivanem Hecko. Už to, že měl pár svatbu letos v lednu na Mauriciu, napovídá, že se novomanželé vyžívají v exotice a cestování jako takovém. Jaké jsou tedy jejich plány na letní měsíce?

"Tím, že už jsem navštívila Maledivy i Mauricius, tak mám v hledáčku Seychely, které mi byly doporučeny, a doufám, že mi na to vystačí čas a budu je moct brzy navštívit. Je to především proto, že miluji moře a teplo. Já jsem spíš letní než zimní typ."

Video se připravuje ...
Jak vypadaly dovolené před rokem 1989? • VIDEO: Videohub

Známá modelka Nikol Švantnerová při příležitosti Česko-Slovenského plesu odtajnila svého nového partnera a pár skutečně vypadal úžasně. Kam se plánují vydat tyto hrdličky na dovolenou?

"Dovolenou plánujeme, bude to taková naše první cesta. My oba máme hrozně rádi Chorvatsko, milujeme to moře. Takže určitě Chorvatsko, to plánujeme v červnu."

Nikol také prozradila, kde si chce svého nového partnera prověřit. "Potřebuji zjistit, jestli je přítel stejně zdatný na horách jako já. Ale mimo to bychom určitě rádi i nějakou společnou exotiku a jen válení 24/7."

Půvabná Andrea Verešová se za svůj život díky své práci podívala do různých koutů světa. Co je ale její srdeční záležitost? Možná vás to překvapí!

"Já miluji Řecko a pořád tam objevuji nové a nové ostrovy. A stejně tak Španělsko! A je mi vlastně jedno, jestli to je Andalusie nebo Marbella. Tam mám ráda historii a architekturu. A chtěla bych také jet zase do Francie, protože tam jsem žila několik let a mám to tam moc ráda. Ráda bych se zase podívala na jih, třeba do Saint-Tropez."

A v Evropě zůstaneme. Gabriela Partyšová má na léto jasný plán! A ne, žádný muž v něm nehraje roli!

"Já moc ráda jezdím k moři, a konkrétně tedy na loď, takže jsme se domluvily s kamarádkama, že pojedeme na loď po řeckých ostrovech, protože ty chorvatské už máme projeté. Nejdříve poletíme do Athén, konkrétně půjdeme po památkách, protože máme s sebou naše puberťáky, tak aby taky něco viděli."

Rapperka Sharlota je známá svou extravagancí. Nedávno se zasnoubila a zanedlouho ji čeká svatba. Nám prozradila, kam se chystá se snoubencem na líbánky.

"Určitě Amerika. Konkrétně Los Angeles, filmová studia, to je takový můj dětský sen. Chceme si půjčit auto a projedeme to tam křížem krážem. S partnerem jsme zatím byli jen v Egyptě, nic moc jsme spolu zatím neobjevili, protože nebyl čas, tak bychom si to ještě třeba před dětmi chtěli užít."

Na předávání cen Anděl jsme také potkali zpěvačku Emmu Smetanu s manželem hudebníkem Jordanem Hajem. Manželé spolu netráví čas jen doma, ale také v práci. Plánují tedy někde upustit páru?

"My prcháme primárně v zimě do exotiky před mrazem a sněhem a ta jara a léta jsme rádi v Evropě. Takže v létě asi budeme tak nějak zůstávat v Evropě, což ani nebereme jako nějaký velký cestování a opouštění domova, protože to je kousek."

Vendula Fialová je herečka známá primárně ze seriálu Ulice a v posledních dnech září více než kdy dřív. Má totiž nového partnera, kterým je o sedmadvacet let starší skladatel Lešek Wronka. Budou mít v rámci svých projektů prostor na nějakou dovolenou?

"My nejsme moc dovolenkové typy, my jsme oba hodně pracovití. Partner hodně skládá a já hodně hraju a o víkendu jsem pro změnu v rádiu. A když už máme volno, tak sportujeme, třeba jdeme na kolo nebo badminton. Já si myslím, že nějaká dovolená bude, ale spíš po Evropě, já nejsem moc typ na Seychely."

A co vy, inspirovala vás některá z celebrit? Nebo povedou vaše cesty úplně někam jinam?

Autor: Lucie Piedová