Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Chystaný biografický snímek o Madonně: Bude hrát popovou královnu její dcera Lourdes?

28. ledna 2022 | 06:00

Kdo jiný by nejlíp ztvárnil kouzlo a charisma ikony a rebelky Madonny než její dcera? Podle nejnovějších zpráv by to měla být právě Lourdes, kdo si zahraje hlavní roli v připravovaném snímku o jedné z nejúspěšnějších zpěvaček všech dob! 

Pětadvacetiletá "Lola" se čím dál víc prosazuje jako modelka, herecký svět ji ale láká ještě víc. Sen se možná brzo stane skutečností. Nejen pro svou mámu, ale i pro producenty se zdá být ideální volbou toho, kdo má dostat hlavní roli v chystaném filmu, který zmapuje Madonnin život.

Madonna s dcerou Lourdes Leon spolu zapózovaly v sexy oblečcích.

Scénář k snímku už byl dokončen s pomocí scenáristky Erin Cressidy Wilson, která stojí za úspěšným filmem Dívka ve vlaku, a tak mohou fanoušci populární zpěvačky zajásat. Snímek odhalí zpěvaččiny začátky od roku 1970 i celou její kariéru. Madonna sama popsala svůj životní příběh jako "veselý i smutný, bláznivý a mnohdy i šílený".

Tvůrci se nechali slyšet, že půjde o silné a pravdivé zobrazení Madonnina života, a nebojí se ho přirovnat k úspěšnému filmu o životě Freddieho Mercuryho Bohemian Rhapsody.

Dalšími možnými adeptkami na hlavní roli jsou údajně i herečky Florence Pugh a Julia Fox (nejnovější přítelkyně Kanye Westa). Rozhodnutí má padnout každým dnem, posuďte sama v naší galerii, která ze tří kandidátek by se na Madonnu hodila nejvíc.

Autor: Dita Mrázková