Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Módní blogerka přináší důkaz, že i s pár kily navíc můžete obléknout to, co slavné ženy s dokonalou postavou!

  • Outfit podle Reese Witherspoon
    25. září 2021 | 06:00

    Obdivujete hollywoodské ikony a jejich sexy outfity, jenže nemáte odvahu obléknout se v podobném stylu jen kvůli pár kilům navíc? Dejte pochybnostem i komplexům jednou provždy sbohem! Přesně to udělala americká módní blogerka s velikostí XXL. Své vnady vystavila na odiv v podobných modelech, jaké nosí Heidi Klum nebo třeba Jennifer Lopez!

    Katie Sturino je módní blogerka, influencerka a autorka knihy Body Talk, která otevřela oči všem dívkám a ženám s pár kily navíc, a způsobila tak doslova revoluci.

    Jak se jí to podařilo? Katie na svém módním blogu nafotila módní inspiraci v podobě různých typů postav. Reakce čtenářek ji zaskočila. „Komentáře typu ,wow, je to tak úlevné vidět můj nemodelkovský typ postavy na módním blogu' mě zaskočily. Pochopila jsem, že svět není jen plný dokonalých krásek s dlouhýma nohama, že většina žen řeší silná stehna, větší břicho nebo celulitidu.“

    A tak Katie začala tyto ženy povzbuzovat a hlavně inspirovat. Jednou z inspirací bylo i odvážné nafocení modelů podle fotek světových celebrit ve stejných outfitech. 

    Nutno dodat, že Katie se toho zhostila s grácií a dokázala, že i s pár kily navíc si můžete dovolit obléknout to, co vévodkyně Kate nebo třeba topmodelka Heidi Klum. Nevěříte?

  • Reese Witherspoon

    Outfit podle Reese Witherspoon
    Autor: Katie Sturino

    Káro je nesmrtelné a není pravdou, že nutně přidává kila! Reese zvolila pončo, Katie podobný trenčkot s ležérně ohrnutými rukávy. K tomu pořádné kovbojské boty a osobitý country styl je na světě!

  • Katie Holmes

    Outfit podle Katie Holmes
    Autor: Katie Sturino

    Džínovina nikdy neomrzí a ve volném čase po něm ráda sáhne i bývalka Toma Cruise. Nebojí se ho ani Katie číslo 2.

  • Heidi Klum

    Outfit podle Heidi Klum
    Autor: Katie Sturino

    Roztržené 3/4 džíny, bílé triko a růžové sako. K tomu doplňky v podobě výrazných brýlí nebo kabelky a svěží barevný outfit je na světě – i pro ty vnadnější!

  • Vévodkyně Kate

    Outfit podle vévodkyně Kate
    Autor: Katie Sturino

    Podzimní trendy kabát, lehký svetřík, nadčasové černé kalhoty cigaretového střihu a černé lodičky. Jednoduchý styl, který sluší každé!

  • Irina Shayk

    Outfit podle Iriny Shayk
    Autor: Katie Sturino

    Katie se nebojí odhalit nohy a nebála se ani letních minišatů. Přes ně přehodila koženkové sáčko, přidala kotníčkové boty a bez obav vyrazila do ulic. 

  • Jennifer Lopez

    Outfit podle Jennifer Lopez
    Autor: Katie Sturino

    Máte pár kilo navrch a bojíte se barev? Tohle je důkaz, že duhově vybarvená můžete vyrazit třeba za sportem a nevypadat pro smích. Že na sebe upozorníte? A co – lepší sexy křivky v barvách než šedá myš!

  • Naomi Watts

    Outfit podle Naomi Watts
    Autor: Katie Sturino

    Taky vám přijde, že Katie to v džínovém overalu sluší daleko víc než americké herečce? 

  • Taylor Swift

    Outfit podle Taylor Swift
    Autor: Katie Sturino

    A opět v hlavní roli růžové sako, tentokrát v jemnějším pastelovém odstínu a se stříbrnými kraťasy. Inspirace popovou zpěvačkou na jedničku!

     

Autor: Dita Mrázková
Klíčová slova:  Katie Sturino
Diskuse ke článku
.