Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jaké doplňky bych si měla vybrat, abych vypadala žensky?

3. září 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Ženské stylizace mohou mít různý charakter. V závislosti na příležitosti se můžete rozhodnout odvážně zdůraznit své ženské atributy, výrazné detaily zdůrazňující nezávislost, jemné prvky nebo dívčí akcenty. Jak vypadat žensky? Je to jednodušší, než si myslíte. Navrhujeme několik praktických řešení.

Víte, jaké je vaše must have?

Must have každé ženy jsou lodičky na vysokém podpatku. Proč? Jsou to právě boty na vysokém podpatku, které dokonale zeštíhlí postavu, narovnají nám záda a zvýhodňují ladnost. Právě v nich bude každá žena vždy vypadat sexy, smyslná a sebevědomá. Jaké vysoké podpatky navrhujeme, aby tento elektrizující efekt provázel každého z vás? Jedním z návrhů jsou klasické lodičky v nude barvě, které nejen opticky prodlouží nohy. Špičaté špičky zeštíhlí nohy a dodají stylu moderní ráz. Lodičky pořídíte například na Answear. Při výběru vysokých podpatků k šatům stojí za to pamatovat na to, že čím jsou vysoké podpatky jemnější, tím subtilněji vypadá váš outfit a nohy ještě silnější. Originální lodičky na vysokém podpatku dokážou zázraky a fantasticky ovlivní ženskou postavu.

Jakou vybrat bižuterii?

Šaty, bez ohledu na styl, ve kterém jsou uchovávány, vyžadují vhodný přístup a dekoraci. Jaké šperky k šatům vybrat? Mezi povinné vychytávky v tomto případě patří mimo jiné náramky na zápěstí. Stačí jedna maličkost a díky efektním šperkům v podobě náramku budete vypadat stylově a elegantně a budete se cítit jednoduše fantasticky. Jemné náramky na opasku jsou v módě již několik let, protože kůže, ze které jsou vyrobeny, sedí různým stylům. Kombinace elegantních materiálů se zlatými nebo semišovými prvky je zajímavá a přitahuje oči, ale hlavně: krásně zdůrazňuje kouzlo každého outfitu. Bižuterie je nezbytnou součástí vašeho šatníku.

Módní doplňky jsou jednoduché a moderní, takže ladí s většinou sad ležérní elegance. Každý z nás ví, že dokonalý styl je ten, který je vytříbený v každém detailu. K zdůraznění stylizace stačí pár drobností, samozřejmě řádně vyvážených. Základem, který musí najít každý šatník, je samozřejmě slušná obuv, čelenka a náramek nebo náhrdelník. Nemusíte je nutně nosit společně, protože když jsou nošeny samy, budou někdy plnit svoji funkci ještě lépe než v duetu s jinou ozdobou.

Autor: Answear.com

Nepřehánějte to tedy s množstvím stylingových doplňků: zásada méně je více se v tomto případě stává důležitou. Současně je třeba si uvědomit, že minimalismus, originální design a vybrané materiály jsou nejlepšími doplňky pro šaty. Jejich univerzální a volná forma se může ukázat jako další výhoda, zvláště pokud je naše vlastní tvorba velmi okrasná.

Nezapomínejte ani na peněženku a vhodnou tašku

Mezi nezbytné módní doplňky patří také kabelky, batohy a také peněženky. Dávno neplatí, že je batoh spojen jen se sportovním stylem. Naopak malé batůžky v městském stylu můžete použít jak k sukni, tak ke kalhotám i k ležernímu outfitu. Pokud chcete vypadat vždy módně a žensky, musíte investovat do módních a pohodlných doplňků, jako je peněženka. Dámská peněženka a pánská peněženka je nezbytnou položkou na seznamu nezbytných módních doplňků. Vybrat si můžete vhodné peněženky zde. Bez peněženky nikam nejezdíme, vždy máme po ruce potřebné dokumenty, peníze a dokonce i mobilní telefon.