Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity a jejich lásky ze střední: Prohlédněte si slavné párečky, které se potkaly ještě v pubertě

Video se připravuje ...
Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes
VIDEO: Videohub
4. září 2021 | 06:00

Pořekadlem, že stará láska nerezaví, se řídí i některé světové celebrity. Příběhy lásky některých těchto slavných jsou navíc jako vystřižené z hollywoodského romantického filmu. 

Frontman proslulé irské kapely U2 Bono Vox a jeho láska Ali Hewson se potkali, když jim oběma bylo jen 12 let. Od té doby jsou prakticky nerozluční. Vzali se v roce 1982 a mají spolu čtyři děti. Jejich vztah je i po 39 letech prý pevný a plný lásky. Co víc si přát?

Dalším slavným párečkem, který se seznámil už během základního studia, je rocker Jon Bon Jovi a jeho manželka Dorothea Hurley. Údajně k většímu sblížení došlo poté, co se Jon snažil od Dorothey opisovat během školní prověrky. Vzali se v roce 1989 v kapli v Las Vegas, jež se od té doby touto slavnou svatbou hrdě pyšní. Jonovo pevné manželství, které letos slaví už 32. výročí, je důkazem, že ani rocková hvězda nemusí střídat jednu partnerku za druhou.

Za láskou, kterou možná znáte z mnoha písniček zpěváka Eda Sheerana, stojí jeho manželka Cherry Seaborn. S Edem se seznámila už jako dítě, Cherry však neměla o milostný vztah s roztomilým zrzkem zájem a po spoustu let zůstali pouze přáteli. Jejich cesty se opět zkřížily až v roce 2015, kdy vypukla ta pravá láska. Nyní už jsou svoji a nedávno na svět přivítali svou první dceru. Ed tvrdí, že Cherry je a vždy byla jeho největší múzou. Jak romantické!

Náš výběr uzavírá proslulý rapper Snoop Dogg se svou manželkou Shante Broadus. Poznali se jako puberťáci a v roce 1997 se vzali. Nad jejich vztahem se však v roce 2004 stáhla mračna a Snoop Dogg požádal o rozvod. Pak však nastal veliký zvrat a místo rozvázání dlouholetého sňatku se pár nejenže nerozvedl, ale dokonce se podruhé vzal! Snoop a Shante spolu mají celkem čtyři děti a těší se i z vnoučat.

Autor: Nia