Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Naprostý unikát: Sexy zadeček a dekolt Marilyn Monroe na stovce archivních titulek časopisů z celého světa!

1. června 2021 | 06:00

Dnes by jedna z největších filmových ikon všech dob Marilyn Monroe oslavila pětadevadesáté narozeniny. Přestože se dožila pouhých šestatřiceti let, za svůj život oslnila celý svět. I generace, které se narodily dávno po její smrti, vědí, kým byla.

Marilyn Monroe měla styl, šmrnc a sex-appeal, před kterým muži padali do kolen, a všechny ženy chtěly být jako ona. Dodnes ženy její styl napodobují a blond lokny, rudá růž a útlý pas v nás navždy evokují tuto nezapomenutelnou dámu. V době své slávy plnila přední stránky novin a všechny časopisy světa ji chtěly mít na titulní stránce.

 

Video se připravuje ...
Nejvíc sexy fotky Marilyn Monroe • VIDEO: youtube

Během její kariéry se tak nasbírala slušná sbírka titulních stran s její podobiznou. Celý svět zaplavily magazíny, v nichž pózovala oblečená i nahá. Pokud jste její fanynkou nebo se jen chcete inspirovat nesmrtelným stylem této hvězdy, potom se pokochejte retro fotkami v galerii.

Náš tip: Právě je v prodeji letní speciál magazínu Blesk pro ženy, nenechte si ho ujít! 145 skvělých receptů a tipů na pohodové české léto! Speciál zakoupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.