Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kukačky: Opravdu může za výměnu dětí Marcela?

Video se připravuje ...
Kukačky: Opravdu může za výměnu dětí Marcela?
VIDEO: Česká televize
2. dubna 2021 | 06:00

Oblíbený seriál Kukačky míří do finále. Obě rodiny připisují záměnu dětí Marcele. Zatímco Martin je vzteky bez sebe, Tereza se snaží situaci vyřešit. Opravdu za výměnu může Marcela? Není pravda nakonec úplně jiná? 

Jakub nechce odpustit Tereze s Martinem, že nemohl zůstat přes noc u Tomáše. Naštvaný je i Tomáš. Martin tlačí v Praze na své rodiče, ať stáhnou žalobu. Promluví si i s kolegyní Janou. Myslí si, že už ví, kdo vyměnil před šesti lety jejich děti, a pokouší se se v tom vyznat. Těhotná Marcela přijede domů z nemocnice, ale všichni jsou jak na trní. Tesař poštval obě rodiny znovu proti sobě. Schází se proto v kostele u farářky a snaží se vyřešit vztahy do budoucna. Jenže chvíli potom konečně vyjde pravda najevo...

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich vlastní. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do životů mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch... Finálový díl Kukaček uvidíte už dnes ve 20.10 na České televizi.

Autor: Aneta Valešová