Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další věci pro vaginu! Takhle si z Gwyneth Paltrow utahuje její vlastní dcera

10. dubna 2021 | 11:14

Gwyneth Paltrow patří mezi herečky, pro které žádné téma není tabu. To už několikrát dokázala ve svém dokumentárním seriálu The Goob Lab. Minulý rok přišla na trh s opravdovou peckou – svíčkou vonící po vagině. A právě tomuto odvětví by se měla dle své dcery Apple i nadále věnovat.

Na TikToku lifestylové značky Goop, kterou založila právě Gwyneth Paltrow, se objevilo video znázorňující její ranní rutinu. Na tom by nebylo nic tak zvláštního. Video však bylo okořeněno vtipnými poznámkami hereččiny dcery Apple, která za měsíc oslaví sedmnácté narozeniny. A že si servítky rozhodně nebrala! "Takže, moje máma nejprve pije supernápoj z Goop a nejí vůbec nic kromě datlí a mandlového mléka,“ popisuje. "Tuším, že je to její způsob očisty, na které je od doby, kdy jsem se narodila. Pravděpodobně," komentovala vtipně video, které nese název Když vás setře vlastní dcera z generace Z.

Apple dále pokračuje komentářem o tom, co všechno dělá její slavná matka v koupelně. "Je osm ráno a tohle dělá od sedmi. Pohybuje se po koupelně a nanáší na sebe milion rozjasňujících produktů, aby její pleť zářila," říká. A jak podle Apple pokračuje její pracovní den? "Pak začne pracovat. Navrhne nějaká vaginální vajíčka, svíčky, taky svíčky s vaginou, vaginové parfémy. Prostě všechno s vaginou. A to je mámina ranní rutina," zakončuje svůj komentář se smíchem. Vtipné video bylo zveřejněno samotnou značkou Goop, takže lze odhadnout, že si herečka z peprných komentářů své dcery hlavu rozhodně nedělá a že ani jedné nechybí smysl pro humor.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová