Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity a švédská trojka! Kdo přiznal, že mu to zničilo vztah, a kdo přizval do postele českou modelku?

  • Sexy dámy co mají rády trojku
    9. ledna 2021 | 06:00

    Švédská trojka je na seznamu sexuálních přání mnoha mužů a žen na celém světě, otázkou je, zda si za svým snem jdete – a to i v případě, že by vám to mohlo zničit vztah. Ono všechno v našich fantaziích může vypadat mnohem idyličtěji než nakonec v realitě.

    Tím samozřejmě nechci říct, že by to nebyl skvělý zážitek, jen je třeba si uvědomit vše, co se může stát. Nejideálnější je, když k tomu dojde spontánně mezi lidmi, kteří nemají žádné vážné vztahy. Jinak se mnohdy stává, že jeden z partnerů nevydýchá svou žárlivost. Nikoho asi nepřekvapuje, že známé celebrity si něco podobného vyzkoušely, ale i jim se může stát, že to nedopadne dobře. Kdo všechno se k těmto hrátkám přiznal a o kolik detailů se s námi slavní podělili?

  • Demi Moore a Ashton Kutcher

    Tento pár je již minulostí, Demi vyměnila Ashtona za dalšího mladíka, Ashton za Milu Kunis
    Autor: Archiv Blesku

    Tomuto páru jsme všechny fandily, protože je skvělé vidět, že velký věkový rozdíl nemusí být překážkou. Vztah vydržel osm let, což není vůbec zanedbatelná doba. Demi Moore vydala v roce 2019 knihu Inside Out, ve které samozřejmě jejich rozchod zmiňuje. Svěřila se, že švédská trojka, kterou s Ashtonem zkoušeli, vedla k rozpadu jejich manželství. Je přesvědčená, že to, že do svého intimního života pustili další osobu, vedlo k tomu, že si Ashton myslel, že je v pořádku podvádět. Ten má ovšem jiný názor na to, co rozpad manželství způsobilo.

  • Christina Aguilera

    Christina Aguilera
    Autor: Instagram.com

    Zpěvačka Christina Aguilera je divoška už na první pohled. To potvrdila djka Samantha Ronson nejmenovanému zdroji – tvrdí, že si se zpěvačkou a jejím exmanželem Jordanem Bratmanem užila sex ve třech. „Jordan nikdy nedokázal přijmout to, že se Christině líbí také ženy, ale měl za to, že švédská trojka zachrání jejich manželství." Evidentně se to nepodařilo, ale o Christině kolují zvěsti, že je "nadržená jako puberťačka".

  • Jane Fonda

    Jane má neodolatelný úsměv... Nebyl ale zadarmo, hvězdu vyšel v přepočtu na téměř milion korun.
    Autor: EPA

    Herečka Jane Fonda také sepsala své memoáry v roce 2005 a nazvala je My Life So Far, tedy Můj dosavadní život. V této knize se zmiňuje o tom, jak s bývalým manželem Rogerem Vadimem podnikla toto sexuální dobrodružství, přestože se jí do toho nechtělo. „Přijde mi to šokující, že jsem něco takového udělala, ale přesvědčovala jsem se, že je to v pořádku a že jsem to chtěla, i když mi to lámalo srdce.“

    Podívejte se na nestárnoucí krásku:

    Video se připravuje ...
    Podívejte, jak úžasně stárne Jane Fonda (80): Natočila film o sexu! • VIDEO: Bioscop

  • Kim Kardashian

    Kim Kardashian
    Autor: Profimedia

    U Kim Kardashian asi také nebudete nevěřícně vrtět hlavou nad tím, že si do ložnice přivedla více než jednu osobu v jednom čase. Ovšem v době, kdy ještě její jméno neznal celý svět, mohla si dovolit řádit o dost víc. Prasklo na ni, že si užila trojku s herci, kteří se věnují filmům pro dospělé – Julianem St. Joxem a Emily Ann. A to dokonce na swingers párty! „Když se Kim proslavila, byl jsem nadšený, protože se mi povedlo mít sex s někým opravdu slavným,“ svěřil se nadšeně Julian.

  • Miley Cyrus

    Miley Cyrus
    Autor: Profimedia

    Miley Cyrus je taky pěkné číslo a evidentně to není jen hra, kterou se snaží upoutat pozornost fanoušků. Zřejmě je to pěkná dračice i v ložnici a její dveře jsou otevřeny oběma pohlavím. Zpěvačka dokonce tvrdí, že její první sexuální zážitek byla trojka se dvěma ženami. Minulý týden vyšla na povrch zpráva, že na sociálních sítích veřejně vyzvala ke společným hrátkám Shawena Mendese a Camilu Cabello!

  • Jason Biggs & Jenny Mollen

    Autor: Profimedia

    Některé zážitky se švédskou trojkou mohou být také velmi úsměvné. Hvězda filmů Prci, prci, prcičky Jason Biggs a jeho manželka Jenny právě jednu takovou historku mají. Jenny – opět ve své knize – prozradila, že manželovi najala call girl k narozeninám. Jason o tom potom také sám vyprávěl. „Manželce to celé přišlo hodně vtipné. Byla s námi na posteli, dívala se a jedla u toho brambůrky. Smála se, a jak si dovedete asi představit, nebyl to můj nejlepší výkon. Celé to nakonec vlastně nedopadlo.“

  • Angelina Jolie a Brad Pitt

    Angelina Jolie a Brad Pitt
    Autor: Profimedia

    V roce 2007 se New York Daily News prohnala zpráva, že Angelina Jolie a Brad Pitt měli švédskou trojku s jednou z našich nejznámějších modelek – Karolínou Kurkovou. Karolína o tom měla říct jedné své kamarádce, ale jelikož to ani jedna ze stran nikdy oficiálně nepotvrdila, tak to může být jen pouhý výmysl.

Diskuse ke článku
.