Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Opravdu už jim bylo přes padesát? Při pohledu na tyto slavné ženy máme pocit, že zastavily čas

7. října 2020 | 06:00

Ani náhodou bychom těmto nádherným ženám netipovali, že už jim je dávno přes padesát. Svými vypracovanými těly by totiž hravě strčily do kapsy mnohem mladší ročníky. Které celebrity dokazují, že věk je opravdu jenom číslo? 

Nejspíš vás hned napadne, že za jejich dokonalými těly a bezchybným vzhledem stojí dobrá genetická výbava. I ta rozhodně hraje svou roli, nic to ale nemění na tom, že tyto celebrity na sobě také pravidelně dřou a o svá těla se starají. Inspirujte se!

Na celebrity, které na svůj věk rozhodně nevypadají, se podívejte ve fotogalerii:

Halle Berry (54)

Herečka se netají svou vášní pro pohyb. Nezastavila ji ani cukrovka, kterou jí lékaři diagnostikovali ve dvaadvaceti letech. Naopak ji právě tato nemoc přinutila, aby se pravidelně hýbala a více se zajímala o to, co její tělo potřebuje. Se svým osobním trenérem Peterem Leem Thomasem proto cvičí i pětkrát týdně. Halle se nebojí experimentovat a zkoušet nové věci, a proto se nebojí cvičit s těžkými váhami, jindy běhá nebo boxuje a věnuje se také power józe. Možná si říkáte, že je to už příliš, ale právě díky pravidelnému pohybu se může herečka pyšnit vysportovanou postavou, kterou jí závidí i mnohem mladší ročníky.

Jennifer Lopez (51)

Když Jennifer sdílela na sociální síti Instagram obrázek své svalnaté postavy, všem vyrazila dech. Opravdu je této ženě už přes padesát? Při pohledu na její vysportovanou postavu se tomu totiž nechce věřit. Pravdou je, že Jennifer na sobě opravdu dře. Posilovnu navštěvuje čtyřikrát týdně a hlídá si stravu. Vedle toho v rámci své profese také hodně tančí. "Tanec byl vždy obrovskou součástí mého života a nikdy jsem nelitovala času, kdy jsem své tělo procvičovala právě tancem," uvedla v rozhovoru pro časopis Hello. 

Salma Hayek (54)

Jak to jen mexická herečka dělá, že i ve svých čtyřiapadesáti letech vypadá stále tak svěže a mladě? Do vínku jí byla dána bezesporu dobrá genetická výbava, ale do karet jí hraje nejspíš také skutečnost, že se nikdy příliš neomezovala. Na své ženské křivky je totiž hrdá, miluje dobré jídlo a červené víno, kterého se jen tak nevzdá. Řídí se však jedním pravidlem: jakmile se její váha přehoupne přes číslo čtyřiapadesát, ubere v jídle. Nezačne však držet žádnou přísnou dietu, ubere si prostě jen část jídla z talíře, začne přidávat více zeleninových příloh a místo večeře si dá zeleninové smoothie. Smoothies totiž obsahují cenné antioxidanty, díky kterým se nejen budete cítit svěží, ale také budete tak vypadat.

Jennifer Aniston (51)

Na světě se najde hromada žen, které by chtěly vypadat jako představitelka Rachel z nezapomenutelného seriálu Přátelé. Také Jennifer na sobě denně dře, aby vypadala tak, jak vypadá. Mezi její oblíbené sporty patří jóga, ale občas se jde "vybít" také na box nebo do posilovny. Umí však také vypnout. V rozhovoru pro časopis Harper's Bazaar prozradila, že neděle patří odpočinku. "Neděle patří mezi dny, kdy se věnuji pouze sama sobě. Dopřeji si příjemnou koupel, peeling, nanesu si pleťovou masku a poslouchám u toho svou oblíbenou hudbu. Dopřávám si zkrátka trochu lásky," uvedla.

Autor: Aneta Valešová