Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity, které drasticky zhubly! Podívejte se na jejich proměny

19. února 2021 | 06:00

Každý se cítí dobře v jiném těle, ovšem celebrity to mají těžší než my, které nejsme denně na obálkách časopisů, na filmovém plátně nebo v televizi. Slavní musí často řešit každé deko navíc, a pokud je těch kilogramů víc, pak musí zabojovat a zhubnout. Někdy i drasticky, rychle a nezdravě.

Rebel Wilson, australská komička známá svými rolemi baculek v komediálních filmech, prošla jednou z nejvýraznějších proměn. Od počátku minulého roku pracuje na své fyzické i emoční stránce a rok 2020 nazvala „rokem zdraví“. Zdá se, že svému minulému novoročnímu předsevzetí opravdu dostála, a navíc v něm pokračuje i letos. Na svůj seznam zdravého úspěchu si připisuje ztrátu bezmála 30 kilogramů a konečně je na své vysněné váze. Onehdy se předvedla na svém instagramovém účtu v zářivě červeném overalu, se kterým sklidila nevídaný úspěch. Její fanoušci nešetřili chválou a komplimenty. Napadá nás jen jediné… Bývalý přítel Jacob Busch, podnikatel, se kterým rok randila, se musí doslova tlouct do hlavy. Protože Rebel vypadá úžasněji než kdy dříve!

Kelly Clarkson byla dlouhou dobu předmětem diskuse – všichni řešili její váhu. Od té doby, co triumfovala v soutěži American Idol v roce 2002, díky níž se stala jednou z nejpopulárnějších amerických zpěvaček, se její tělesné proporce dost měnily a ve fanoušcích to vzbuzovalo emoce. Na rozdíl od jiných se nikdy nevyhýbala upřímné zpovědi o své váze, a to je jeden z důvodů, proč ji velký zástup lidí tolik zbožňuje. V rozhovoru s Redbookem v roce 2018 sdělila: „Když jsem večeřela s Mirandou Lambert, bavily jsme se o okolním nátlaku: Měla bych přibrat? Měla bych zhubnout? Všichni se starají jen o estetiku, ale o vaše zdraví se nikdo nezajímá.“ Kelly měla problémy s autoimunitním onemocněním se štítnou žlázou, které začaly v roce 2006. Pod nátlakem fanoušků drasticky hubla tvrdou dřinou, ale nebyla šťastná. Teď je doufejme všechno jinak. Za úbytek na váze vděčí zdravému stravování a je také spokojenou maminkou dvou dětí, dcery River Rose a syna Remingtona Alexandera.

Její kolegyně Jessica Simpson si s váhou také užila své. Kila ji potrápila především u třetího těhotenství, tehdy své problémy veřejně sdílela na sociálních sítích. Potýkala se především s nepříjemnými otoky nohou, jimi vyděsila své fanoušky, prosila je o pomoc. Nevyhnuly se jí ani bolesti zad a infekce. Po půlroce od porodu dcerky Birdie Mae shodila neuvěřitelných 45 kg!

Poporodní kila netrápila jenom Jessiku. I Khloé Kardashian byla nespokojená se svým tělem a je o zhruba 27 kilo hubenější od doby, co přivítala na svět svou dceru True. Tělesná změna Khloé inspirovala ženy po celém světě k dosažení vysněné postavy prostřednictvím zdravého stravování, cvičení a celkové péče o sebe samotné. Ve stravě se zaměřuje především na nízký obsah sacharidů, velký příjem zeleniny, ovoce, kuřecího masa, mandlí nebo lososa. Dbá také na pravidelnou stravu po celý den.

Největším překvapením byla ale pro všechny zpěvačka Adele, která si za svou kariéru nesčetněkrát vysloužila různé přezdívky všeho druhu, psalo se o ní jako o „korpulentní“ nebo o „baculce“. Teď je ale všechno jinak! Miláček hudebního průmyslu je k nepoznání. Od rozchodu s manželem Simonem Koneckim shodila přes neuvěřitelných 45 kilogramů. Hnacím motorem je pro ni především syn Angelo, pro kterého chce být vitální a zdravá. Za drastickou proměnou Adele stojí trenérka Camila Goodis, která pro zpěvačku připravila především změnu jídelníčku. Snížila denní příjem kalorií na polovinu, protože Adele není zrovna příznivcem náročného sportování, a nastavila jí sirtuinovou dietu (sirtfood diet). Ta spočívá v konzumaci jídel bohatých na bílkoviny v rostlinných potravinách. Zrychlují metabolismus a spalování tuků. Zdá se, že je Adele se svým tělem nyní spokojená.

Výraznou proměnou prošla bezpochyby zpěvačka a dcera slavného rockera Kelly Osbourne. Tu nesčetněkrát potrápil jojo efekt a honbou za štíhlejším tělem si rozhodně neprochází poprvé. V srpnu minulého roku se pochlubila na sociální síti Instagram zcela novým vzhledem ve stylu pin-up. Rozzářil ji roztomilý, elegantní účes, pozornost ale nejvíce upoutal pohublý obličej. Kelly tak tehdy veřejně odprezentovala, že zhubla o 85 liber (v přepočtu o 39 kilogramů). Za touto změnou však stojí nejen absence alkoholu, zavedení meditací a změn jídelníčku a cvičení, ale také tubulizace žaludku. 

I další osobnosti, jako jsou Mariah Carey, herec Jonah Hill, herečka a hvězda kultovního seriálu Gilmorova děvčata Melissa McCarthy, ale i česká herečka Hana Gregorová, si prošly značnou změnou.

Podívejte se do fotogalerie na jejich proměny!

V novém pořadu Petra Havlíčka na Mall.tv můžete sledovat snahu dvou půvabných mladých žen, které bojují s kily navíc. Podívejte se na poslední díl Kila dolů a držte jim palce!

Autor: Žaneta Podlahová