Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tři mrtvice a infarkt. Demi Lovato dohnali její démoni, zbývalo jí jen pár minut života

19. února 2021 | 11:00

Zpěvačka Demi Lovato (28), která se od 14 let potýká se závislostí na drogách, se v upoutávce k novému dokumentu Dancing With The Devil (Tanec s ďáblem) rozpovídala o posledním incidentu – o svém předávkování se v roce 2018. Ten totiž málem nepřežila.

Mladá zpěvačka poprvé v traileru ke svému čtyřdílnému dokumentárnímu seriálu na kanálu YouTube veřejně přiznala následky svého posledního předávkování se drogami. Otevřela tak nejtemnější kapitolu svého života. „Měla jsem tři mrtvice. Dostala jsem infarkt. Lékaři mi řekli, že mi zbývalo 5 až 10 minut života,“ nastínila ve tříminutové upoutávce Demi Lovato.

Ve videu také přiznala, že incident, o kterém se dlouho spekulovalo, jako zázrakem přežila. Ovšem bez vážných následků se to neobešlo. „Můj mozek zůstal poškozený a stále se potýkám s následky. Nemohu řídit auto, protože mám slepá místa v zorném poli. A také jsem dlouhou dobu nebyla schopna číst. Byl opravdu velký problém přečíst knihu a asi tak dva měsíce jsem měla úplně rozmazané vidění,“ sdělila dětská hvězda Disney Channel.

V minulosti americká zpěvačka trpěla také poruchou příjmu potravy, potýkala se ale i se závislostmi nejen na kokainu, ale i alkoholu, v léčebně byla několikrát. Sužovali ji i další démoni, jako jsou deprese a sebepoškozování. 23. března, kdy vyjde Tanec s ďáblem, se o její tajné komnatě všichni dozvíme více. 

Autor: Žaneta Podlahová