Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavní muži, kteří si počkali na tu pravou. Stálo to za to!

12. května 2020 | 12:00

Nemyslete si, že po čtyřicítce vám ujel vlak a ten pravý vztah se už nemůže objevit. O tom, že na lásku můžete natrefit v každém věku, vás možná přesvědčí tyto celebrity! 

V lásce není nic na překážku, dokonce ani věk nebo předchozí dvojnásobný rozvod. Ve světě slávy je nespočet párů, jejichž členy dělí velký věkový rozdíl, ale také párů, které do toho praštily až v pozdějším věku a přivedly na svět další potomky.

Bruce Willis (65) a Emma Heming (41)

Pár se do sebe zamiloval v roce 2007 a o dva roky později proběhla svatba. Ani jednomu nevadila skutečnost, že je dělí věkový rozdíl třiadvacet let. V den svatby bylo Bruceovi padesát čtyři let. V roce 2012 se jim narodila první dcera a o dva roky později potom druhá. Herec je tak se svými pěti dcerami pětinásobným otcem. Hollywoodská hvězda má už totiž tři dcery s kolegyní a někdejší manželkou herečkou Demi Moore (57), se kterou se rozvedl v roce 2000 po třináctiletém manželství.

George Clooney (59) a Amal Clooney (42)

Ve věku dvaapadesáti let se oženil také lamač ženských srdcí George Clooney. Přestože byl už jednou rozvedený a tvrdil, že už se nikdy neožení, nakonec své tvrzení přehodnotil a v roce 2014 se zasnoubil s právničkou Amal Alamuddin. Sňatek potom proběhl v září téhož roku v benátském paláci Ca' Farsetti. Oddávajícím se stal hercův přítel a bývalý římský starosta Walter Veltroni (64). V červnu 2017 se jim narodila dvojčata Ella a Alexander.

Kteří další hollywoodští krasavci si počkali na tu pravou, se můžete dočíst v novém čísle časopisu Blesk pro ženy. A u nás si můžete prohlédnout galerii, jak to sluší Georgeovi s Amal a Bruceovi s Emmou!
Aktuální vydání Blesku pro ženy je k dostání v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě
v našem iKiosku ZDE >>>

Autor: red