Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Karanténa Martiny Formanové v USA: Její domov ohrožují medvědi

Video se připravuje ...
Martina Formanová z karantény v pořadu Spolu z domu
VIDEO: TV Nova
13. dubna 2020 | 13:46

Televize Nova se bleskurychle přizpůsobila současné situaci a přichází s novým pořadem, který uvádějí Ondřej Sokol, Jakub Kohák a Adéla Gondíková. Přes internet se spojují se známými osobnostmi v Čechách i zahraničí, které jim otevírají své domovy. Jedním z prvních hostů je Martina Formanová, která tráví svou karanténu v Connecticutu. Podívejte se, jak se má. A dokonce dojde i na porovnávání trofejí.

„Jsem v Connecticutu, zprávy nesleduji, protože mě to deprimuje. Snažím se udržet v pozitivní náladě. Doufám, že se ke mně donese, až karanténa skončí, abych tady nebyla zavřená a venku už dávno neběžel život,” vtipkuje Martina.

Jakub Kohák kdysi slyšel v rozhovoru s Milošem Formanem, že jim kolem domu chodí medvědi: „To je pravda. Už jsem letos jednoho u domu viděla. Vybíral na terase zrníčka z krmítka pro ptáky. Tenhle byl něžný. Většinou každý rok medvědi přišli tak hladoví, že krmítko urvali a rozbili.”

Moderátoři se ptají Martiny, jestli by jim neukázala sošku Oscara, když je doma. „Takové chlubení cizím peřím – ale dobře,“ říká Martina, odběhne a v každé ruce drží jednu zlatou filmovou sošku, kterou získal její manžel režisér Miloš Forman. „Tak úplně cizí to peří není, ne?“ reaguje Ondřej. Moderátoři jsou tak nadšení, že začnou snášet všechny své trofeje. Kdo se pochlubí soškou „Tatínek roku“? Kdo získal ocenění za sběr kukuřice a střílení vzduchovkou?