Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné ženy, které jsou samy a šťastné! Kdo ve svém životě nepotřebuje partnera?

  • Celebrity, které jsou samy a jsou s tím v pohodě
    17. dubna 2020 | 06:00

    Jsou slavné, úspěšné, krásné a bez chlapa! To však pro tyto slavné dámy rozhodně nepředstavuje problém! Naopak zastávají názor, že žena může být šťastná i bez partnerského vztahu. Které hollywoodské hvězdy dokazují, že spokojené mohou být i bez muže?

    Mají všechno kromě partnerského vztahu a rozhodně se kvůli tomu netrápí! Které slavné ženy si svůj život užívají i bez mužů? A jak to máte vy?

  • Angelina Jolie (44)

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz

    Když v roce 2016 tato hollywoodská kráska oznámila, že jdou s Bradem Pittem od sebe, nechtěl tomu nikdo uvěřit. Tvořili jeden z nejikoničtějších parů Hollywoodu a vypadalo to, že jejich láska vydrží navěky. Bohužel se tak nestalo a rozvod se na Angelině negativně podepsal. Od té doby se v jejím životě neobjevil žádný nový muž a nevypadá to, že by se tím Angelina nějak trápila. Sama uvedla, že prioritou jsou pro ni její děti, kterých má celkem šest.

  • Charlize Theron (44)

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz

    Charlize patří mezi nejkrásnější herečky Hollywoodu, prošla si několika vztahy, ale nikdy nebyla vdaná. V roce 2014 se zasnoubila s hercem Seanem Pennem, ale vztah nakonec po třech letech ukončili. Od té doby s nikým nerandí. Její přátelé jí dokonce radili, aby si založila profil na on-line seznamce. Charlize ale nevadí, že je sama, a s díky tyto rady odmítla. Sama vychovává dvě adoptované děti. 

  • Emilia Clarke (33)

    Emilia Clarke
    Autor: profimedia.cz

    Hvězda seriálu Hra o trůny si svůj milostný život bedlivě střeží. Jediný vztah, který kdy potvrdila, byl s hercem Sethem MacFarlanem. Ten však skončil v roce 2013. Od té doby je sama a na otázky, jestli s někým zrovna randí, odpovídá: "Lidé se mě často ptají, s kým zrovna chodím. A já odpovídám, že s nikým. A je to naprosto v pohodě! Rozhodla jsem se zaměřit se hlavně na sebe," uvedla v rozhovoru. 

  • Susan Sarandon (73)

    Susan Sarandon
    Autor: profimedia.cz

    Oscarová herečka byla vdaná pouze jednou, a to za herce Chrise Sarandona. Vzali se v roce 1967 a o dvanáct let později se manželství rozpadlo. V osmdesátých letech prožila románek s italským filmařem, s kterým má dceru Evu, a od roku 1988 do roku 2009 žila s hercem Timem Robbinsem, se kterým má dva syny. Po rozchodu začala randit s o jednatřicet let mladším Johnatanem Bricklinem, toho opustila v roce 2015 a od té doby je sama.

  • Jane Fonda (82)

    5143135:gallery:true:true

    Americká herečka je sama od roku 2001, kdy se potřetí rozvedla. Od té doby se více soustředí na své děti a práci. "Jsem často sama, ale nestěžuju si. Mám čas na čtení, medituji. Upřímně samotu miluji, jsem tak šťastná," prozradila Jane. 

  • Diane Keaton (74)

    Diane Keaton
    Autor: profimedia.cz

    Herečka randila s velkými hvězdami, jako jsou Woody Allen nebo Al Pacino, ale nikdy nikomu neřekla ano před oltářem. Místo toho se věnovala kariéře a svým dvěma adoptovaným dětem. Podle ní partnerství není v životě tak důležité a nikdy nelitovala toho, že se nevdala. Její život prý nebyl o nic ochuzen.

  • Jennifer Aniston (51)

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Troufáme si říct, že osudovou láskou Jennifer byl Brad Pitt a spousta z nás tajně doufá, že to tihle dva dají zase dohromady! Po rozvodu byla nějakou dobu sama. Až v roce 2015 vstoupila do dalšího manželství s Justinem Therouxem. Vztah se však po dvou letech rozpadl a Jen je nyní zase sama. Vrásky si z toho však nedělá! "Nemusíme být ženami svých mužů nebo matkami svých dětí, abychom se cítily kompletní. My samy si určujeme, jak bude náš život vypadat. A já jsem spokojená," prohlásila.

  • Demi Moore (57)

    Demi Moore
    Autor: profimedia.cz

    Poslední velkou láskou této herečky byl o patnáct let mladší herec Ashton Kutcher. Vztah vydržel osm let. Pro Demi to byl třetí rozvod, z něj se nějakou dobu vzpamatovávala a byla přesvědčená, že si už další lásku nezaslouží. Časem se však rány zahojily, a i když se od té doby pokoušela o další vztahy, žádný zatím nevyšel. Demi se proto soustředila na sebe a na své tři dcery, které má s bývalým manželem Brucem Willisem.

  • Drew Barrymore (45)

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz

    Slavná herečka byla celkem třikrát vdaná, jedině manželství s Willem Kopelmanem však trvalo déle než rok. Vzali se v roce 2012, narodily se jim dvě krásné dcery, ale ani ony nedokázaly udržet rodinu pohromadě, a tak se Drew a Will v roce 2016 rozvedli. Od té doby je herečka sama, užívá si svých dětí, miluje svou práci a své přátele.

  • Rihanna (32)

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Tuhle barbadoskou krásku by chtěl mít doma nejeden muž! Ona si však vždy bedlivě vybírala, koho do svého života pustí, a svůj soukromý milostný život si před celým světem chránila. Letos se po třech letech rozešla se saúdskoarabským miliardářem Hassanem Jameelem. Důvodem prý byla rozdílnost povah. Rihanna se proto zase soustředila více na práci a rozhodně to nevypadá, že by strádala.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.