Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Filmové páry, které jsme milovaly! Jak vypadají dnes a kdo nemusel lásku předstírat?

2. dubna 2020 | 06:00

Sandy a Danny, Edward a Vivien, Rose a Jack... Všechny tyto filmové dvojice jistě znáte! Jejich love story se nám do paměti vryly natolik, že se k nim i po letech rády a opakovaně vracíme. Podívejte se do fotogalerie na další filmové páry, které jsme milovaly a milujeme dodnes! Jak dnes představitelé hlavních postav vypadají?

Ztvárnit zamilovanou dvojici není jen tak! Chce to nejen herecký talent, ale nesmí chybět ani chemie mezi herci. Filmové pecky, jakými jsou Titanic, Hříšný tanec nebo Pretty Woman, není potřeba nijak představovat. Do paměti se nám vryly díky lásce hlavních protagonistů a každá z nás chtěla být na chvíli v kůži Rose, Baby nebo Vivien. Hlavní postavy zahráli herci natolik přesvědčivě, že jsme jejich love story přímo hltaly a přály jsme si, aby jejich láska trvala věčně!

Některým se povedlo tvořit pár i v reálném životě. Příkladem jsou například Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří se dali dohromady během natáčení snímku Pan a paní Smithovi. Hollywoodský krasavec kvůli svůdné brunetce dokonce opustil milovanou Jennifer Aniston. Vztah "Brangelina", jak ho média často nazývala, nevydržel a skončil bouřlivým rozvodem. Snímek o dvou nájemných vrazích se nám však vryl do paměti, a Smithovy tak řadíme mezi naše oblíbené filmové páry.

Čas rychle běží a od premiéry těchto snímků uplynula už řada let. Jak vypadali hlavní představitelé ve filmu a jak vypadají dnes? Podívejte se do fotogalerie:

Autor: Aneta Valešová