Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejrychlejší zásnuby celebrit: Kdo si nechal prstýnek navléknout už po pár dnech?

20. března 2020 | 06:00

Lásce se zkrátka poručit nedá, a když cítíte, že jste potkala toho pravého, vrháte se do vztahu po hlavě. Tyhle slavné páry se do sebe zamilovaly tak rychle, že se do zásnub hrnuly už po pár měsících, nebo dokonce dnech! Komu manželství vydrželo a komu skončilo stejně rychle, jako začalo?

Když miluješ, není co řešit. Tímhle sloganem se nejspíš řídily tyto slavné dámy, které si nechaly prstýnek navlíknout jen po pár měsících, nebo dokonce dnech vztahu! Rekord rozhodně drží dřívější sexbomba Pamela Anderson, která si po pouhých čtyřech dnech vzala bubeníka kapely Mötley Crüe Tommyho Leeho. Jejich vztah byl velice bouřlivý a v 90. letech patřil mezi ostře sledované. Manželství jim vydrželo tři roky a mají spolu dva syny. 

Mezi další rekordmany, co se zásnub týče, rozhodně patří klan Kardashianů. Než Kim Kardashian potkala svého nynějšího manžela Kanye Westa, kývla na žádost o ruku americkému profesionálnímu hráči basketbalu Krisovi Humphriesovi, se kterým randila tři měsíce. Manželství vydrželo dva roky.

Stejně tak se do zásnub a svatby hrnula její mladší sestra Khloé. Ta se s bývalým manželem Lamarem Odomem zasnoubila po dvou týdnech vztahu a po dalších dvou se konala svatba. Kvůli jeho nevěrám se však rozvedli. Pozadu není ani jejich bratr Rob Kardashian, který po čtyřech měsících vztahu požádal o ruku striptérku Blac Chynu. Ke svatbě ale nakonec vůbec nedošlo.

Které další páry se zasnoubily po pár dnech či měsících? Nahlédněte do fotogalerie:

 

Autor: Aneta Valešová