Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Filmové premiéry v roce 2020: Na co se v kině můžeme těšit?

23. prosince 2019 | 06:00

Milujete filmy tak jako my? Máme pro vás přehled filmů, které si nenechte v následujícím roce utéct. Každá z vás si jistě vybere, protože těšit se můžete na široký repertoár nejrůznějších filmových žánrů. Je libo pohádku, ženské romantické drama podle skutečného příběhu, bondovku nebo muzikál od Spielberga?  

Zakleté pírko: 2. ledna, pohádka

V pořadí již devátá a současně pravděpodobně poslední pohádka Zdeňka Trošky vypráví příběh o něžné Anince, jejích dvou nafoukaných sestrách, začarovaném princi a chybět nebudou ani zlá čarodějnice nebo vodník v podání Lukáše Pavláska!

Bombshell: 2. ledna, životopisné drama

V dramatu Bombshell o sexuálním skandálu televizního magnáta Fox News Rogera Ailese, který ženy nutil chodit do vysílání na vysokých podpatcích a v minisukních, uvidíte Charlize Theron, Nicole Kidman a Margot Robbie.

Prohlédněte si galerii filmových premiér:

Můj příběh: 9. ledna, romantické drama

Film, který je inspirován skutečným příběhem, vypráví v podání skvělé Vlastiny Svátkové romantické drama o ženě, která rezignuje na úspěšnou kariéru baletky kvůli osudové lásce. Saša Rašilov má ale dvojí tvář, a ona tak ztratí vše, na čem jí záleželo…

Gentlemani: 27. února, gangsterka

Proslulý režisér Guy Ritchie se v tomto snímku vydává prozkoumat anglické podsvětí. Na pomoc k tomu bude mít perfektní herecká esa a lamače ženských srdcí Matthewa McConaugheyho, Charlieho Hunnama, Colina Farrella nebo Hugha Granta!

Princezna zakletá v čase: 19. března, pohádkové fantasy

„Česká Wonder Woman!" Vůbec první pohádka s prvky fantasy u nás. Začarovaná princezna Ellena uvězněná v čase musí bojovat proti kletbě čarodějnice Murien, aby zachránila celé své království. V hlavních rolích se představí Natalia Germani, Eliška Křenková a Marek Lambora.

Jaké další filmové premiéry vás v příštím roce čekají, se můžete dozvědět v novém čísle časopisu Blesk pro ženy, které je k dostání v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě ZDE >>>

Autor: red

Autor: red