Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dokonalé róby ze Zlatých glóbů: Lady Gaga všechny zastínila! Komu to ještě slušelo?

7. ledna 2019 | 12:00

Oproti loňskému roku, kdy se na červený koberec nahrnuly ženy pouze v černých róbách, byl letos výběr mnohem větší. Podívejte se na ty nejkrásnější šaty ze Zlatých glóbů. Která žena oblékla nejkrásnější model?

Dnes ve dvě hodiny ráno středoevropského času se v Beverly Hills konal slavnostní ceremoniál předávání Zlatých glóbů, o nichž se říká, že jsou indikátorem toho, kdo si v hlavních kategoriích posléze odnese i Oscara. 

Herečky se držely při zemi, červenému koberci kralovaly jemný třpyt a metalický lesk, pudrové tóny a černo-bílý colorblock. Herečky Rachel Weisz a Lucy Boynton vsadily na nyní lehce kontroverzního návrháře jménem Hedi Slimane, který zcela změnil styl značky Celin, a nutno říct, že jeho kreace v dlouhém provedení vypadaly úžasně.

Rachel Weisz a Lucy Boynton
Autor: profimedia.cz

Za zmínku stojí i šaty Nicole Kidman, která zazářila v šatech velmi jednoduchého střihu, avšak zajímavé barvy i materiálu. Jsou z dílny návrháře Michaela Korse. Krásná krajková róba Emily Blunt v barvě šampaňského je od návrháře Alexandera McQueena. Její šaty měly viditelnou podprsenku, což bylo letos oblíbeným prvkem – spolu s korzetovým vrškem šatů. Zvolily ho Alison Brie, Constance Wu, Kiki Layne i Heidi Klum.

I když Lady Gaga nevyhrála hlavní hereckou kategorii, na červeném koberci jí konkuroval málokdo. Jak bývá u této divy zvykem, zvolila si velkolepou a objemnou róbu – šlo o značku Valentino Couture, což je v poslední době na červeném koberci sázkou na jistotu. Podívejte se na všechny nejkrásnější šaty z letošního udílení cen:

Nicole Kidman a Emily Blunt
Autor: profimedia.cz

Autor: Ivona Horváth Souralová, Ivona Horváth Souralová, Markéta Luštincová, Markéta Luštincová