Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejhorší šaty ze Zlatých glóbů: Nepovedený leopard a noční košilka

7. ledna 2019 | 06:00

Udílení cen je velkou společenskou událostí, při které celý svět zajímají nejen ceny samotné, ale také to, jak se celebrity na tuto akci obléknou. A 76. udílení Zlatých glóbů nebylo žádnou výjimkou. Vždy se však objeví pár jedinců, kteří to tak úplně svým oděvem nevychytají. Příliš mnoho květin, volánků, a dokonce i leopardí potisk! Kdo letos šlápl opravdu vedle?

Začneme tedy leopardím potiskem, který na dlouhé róbě vypadá opravdu dost lacině. Anne Hathaway (36) zřejmě vsadila na to, že je letos zvířecí potisk v kurzu, a bohužel se jí tato volba nevyplatila. Přezdobené byly i šaty Sofie Carson (25) od Giambattisty Valli – volánky, vzory a mašle umístěná v pase luxusně opravdu nevypadaly. Méně je více!

Anne Hathaway a Sofie Carson
Autor: profimedia.cz

Kate Mara (35) se oblékla do podivné noční košile od značky Moschino a bohužel zklamala i Julianne Moore (58), jejíž šaty od Givenchy vypadaly dost nesourodě. Zvláštně střižený vršek šatů, který byl zakončen na zádech mašlí, a spodek připomínající rybářskou síť zkrátka tak nějak nešly dohromady.

Kate Mara a Julianne Moore
Autor: profimedia.cz

Look Amber Heard (32) se nám docela líbil. Výstřih, volné kadeře a vršek šatů vypadají skvěle, než se ovšem pohledem dostanete k podivné bílé sukni, která celý model z dílny Monique Lhuillier zkazí. A mohly bychom pokračovat dále. Všechny nepovedené modely si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová