Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Které značky nosí vévodkyně Kate? Nakupuje i v běžných řetězcích!

24. listopadu 2019 | 06:00

Styl vévodkyně Kate si získal srdce milionů žen po celém světě. Pokud k nim také patříte, určitě vás bude zajímat to, kde nakupuje. Které jsou její oblíbené značky? Nahlédněte do článku!

Ať už je kdekoliv, musí vypadat skvěle. Je tedy jasné, že velká část značek v jejím šatníku patří do kolonky těch finančně náročnějších. Mezi její nejoblíbenější návrháře patří Alexander McQueen, který navrhl i její svatební šaty. Kate má od něj ale v šatníku i několik méně formálních kousků, zejména kabátky a šaty.

Další oblíbenou návrhářkou je Jenny Packham. U ní sází zejména na šaty, které jsou jako dělané na červený koberec, na slavnostní večeře či jiné důležité události. Navíc častokrát si na sebe kousky nevezme pouze jednou, ale nosí je v mnoha různých kombinacích.

Tyhle šaty jsou od Temperley London. Kate je oblékla dvakrát v roce 2012 a pak ještě v roce 2013. Takto využila už mnoho kousků ze svého šatníku.
Autor: profimedia.cz

Kate ale ráda nakupuje i v běžných řetězcích, jako jsou Zara, Top Shop nebo Gap. V naší fotogalerii najdete přesně 22 značek, které nosí nejčastěji:

Autor: Markéta Luštincová