Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tom Cruise, Brad Pitt, Blake Shelton: Nejvíc sexy muži od roku 1985 dodnes!

25. listopadu 2017 | 06:00

Americký časopis The People každoročně vyhlašuje nejvíce sexy muže roku. Letos titul získal country zpěvák Blake Shelton. Připravily jsme pro vás fotogalerii, kde najdete všechny muže, kteří kdy v této anketě zvítězili. Kochejte se!

Country zpěvák Blake Shelton (41) není typický krasavec, ale něco na něm (asi?) je, když dokázal v žebříčku všechny předběhnout. Upřímně si ale dokážeme jako vítěze představit někoho jiného. Co na něj říkáte?

U nás Blake není příliš známý, ale v Americe je populární hlavně díky tomu, že vystupuje jako porotce v talentové soutěži The Voice (Hlas), kde se dal dohromady s kolegyní Gwen Stefani (48). O svém vítězství prohlásil, že celý život se cítil ošklivý, tak si alespoň na rok zkusí opak!

Minulý rok zvítězil osvalený herec Dwayne Johnson (45), rok předtím David Beckham (42). Anketa běží od roku 1985, kdy se historicky prvním vítězem stal Mel Gibson (61). Prohlédněte si nejvíce sexy muže všech dob v naší fotogalerii, přičemž fotografie jsou z let, ve kterých si ocenění vysloužili. 

 

Autor: Lucie Houdková