Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Láska z Hollywoodu: Jak se daly dohromady tyto slavné páry?

19. července 2019 | 06:00

Velké a osudové lásky neprožívají pouze na filmovém plátně, ale měli to štěstí, že své životní partnery našli také v reálném životě. Zajímalo vás někdy, jak se vlastně seznámily nejznámější hollywoodské páry? Tady máte odpověď!

Láska na pracovišti? Pro tyto hollywoodské páry to není nic neobvyklého. Častokrát totiž ve svém hereckém kolegovi mnozí našli životního partnera. Například mezi Ashtonem Kutcherem a Milou Kunis jiskra přeskočila už v pubertě, kdy spolu natáčeli seriál Zlatá sedmdesátá. Osud ale na nějakou dobu jejich cesty rozdělil, aby je mohl dát zase dohromady o pár let později. 

Jak se seznámily další slavné hollywoodské páry, najdete ve fotogalerii:

I v bláznivém hollywoodském světě narazíte na pevná a dlouhá manželství či partnerství, kterým kraluje herečka Meryl Streep. Se svým manželem Donem Gummerem je už dlouhých jednačtyřicet let. Také představitelka legendární Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě našla svého pana Božského v kolegovi Matthewovi Broderickovi, se kterým je už přes dvacet let. Podívejte se do fotogalerie na další hollywoodské páry, které našly recept na štěstí, a zjistěte, jak začala jejich velká láska.

Autor: Aneta Valešová