Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Natalie Portman má styl už od dětství: Co nejraději nosí?

12. června 2018 | 06:00

Natalie Portman (37) předvádí skvělé herecké výkony již od 13 let. Její styl se od té doby hodně proměnil. Nejčastěji sází na své oblíbené značky, ale nebojí se riskovat. Podívejte se na její módní transformaci.

Natalie Portman ví, jak na červeném koberci zazářit. Vybírá si značky, které jsou pro ni sázkou na jistotu. Nejčastěji na ní uvidíte šaty od Diora, Lanvina, Balenciaga nebo Rodarte. Když zrovna nepracuje, má své zamilované džíny a cool conversky.

Natalie Portman v šatech od Rodarte a v civilu ve své oblíbené kombinaci džín a konversek.
Autor: profimedia.cz

Už od dětství bylo vidět, že Natalie se v módě neztratí. Již ve 13 letech se proslavila filmem Léon. Na premiéře filmu Nádherný holky roku 1996 se objevila v jednoduchých černých šatech s bílým páskem nad pasem a se stylovým drdůlkem.

5018085:gallery:true:true

Malá nesmělá slečna se v průběhu let proměnila v krásnou dámu, která pokaždé okouzluje na červeném koberci nádhernými róbami. Navštěvuje i módní přehlídky, především svých oblíbených značek, a nenechává si ujít ani filmové premiéry.

Jako těhulka zazářila minulý rok ve žluté róbě s výšivkami od Prady na udílení Zlatých glóbů. Dnes už je maminkou dvou dětí a exceluje jak ve filmovém, tak v módním světě.

2017 - Golden Globe Awards.
Autor: profimedia.cz

Na další outfity Natalie Portman se podívejte v naší fotogalerii:

Podívejte se na kouzelné přeměny Natalie Portman:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Refinery29/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová