Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Proměny Renée Zellweger: Už si je zase (skoro) podobná

1. května 2018 | 06:00

Nezapomenutelná představitelka Bridget Jones Renée Zellweger (49) má skvělý styl. Kromě pár módních katastrof z devadesátých let se rychle ustálila a na červeném koberci vždy zazářila. Jak vypadaly nejen její módní proměny v průběhu let?

Renée Zellweger oslavila minulý týden své 49. narozeniny a nutno říct, že vypadá skvěle. V roce 2013 byla k nepoznání kvůli plastické chirurgii, přestože tuto skutečnost nechtěla nikdy přiznat.

Stále se snažila nějak měnit svůj vzhled. Vše vedlo pouze k nezdaru a Renée začala ztrácet své charakteristické rysy. Naštěstí se ale vzpamatovala a je to opět ona.

Na červeném koberci a na významných událostech Renée neuvidíte jinak než dokonale upravenou v krásných šatech. A když šaty, tak volí návrhářku Carolinu Herreru. Dokonce i své svatební šaty měla právě od této známé návrhářky. S přibývajícími roky se obléká stále lépe.

4941596:gallery:true:true

V minulosti udělala pár módních přešlapů, zejména v devadesátých letech. Jako třeba na udílení filmových cen v roce 1999, kam přišla v šatech, které vypadaly lacině, a navíc jí vůbec neseděly.

4941549:gallery:true:true

Za módní nezdar by se u ní dalo počítat i to, že se ve volném čase o sebe příliš nestará. Kdybyste ji potkali na ulici, možná byste ji ani nepoznali. Často chodí ve vytahaných teplácích a mikinách.

2006 - Renée chodí ven neupravená.
Autor: profimedia.cz

A jak to má s osobním životem? Vdaná byla jen krátce, bohužel sňatek nevydržel ani rok. Od roku 2012 randí s muzikantem Doylem Bramhallem. Bude si muset na usazení se počkat stejně dlouho jako Bridget Jones? To ukáže čas.

Na její proměny se můžete podívat v naší fotogalerii:

Podívejte se na video, jak vypadala Renée Zellweger na červeném koberci v průběhu několika let:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Funny Vidzz/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová