Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznáte ji? Z rozpustilé Carrie se stala stařenka! Proč vypadá tak vyschle?

10. května 2018 | 06:00

Sarah Jessicu Parker (53) milujeme, a to nejen díky její slavné roli Carrie Bradshaw, ale i díky jejímu smyslu pro módu. Ano, Sarah je na příčce nejlépe oblékaných celebrit, ale to rozhodně neznamená, že vypadá neustále dobře. Jak se měnil její styl a jak herečka vypadá?

Její šaty bývají nepřehlédnutelné. Na červený koberec si obléká róby od Versace nebo Alexandra McQueena. Tento týden se objevila na Met Gala ve zlatých šatech od Dolce a Gabbana. Róbou opět nezklamala, ale v obličeji vypadala hrozivě.

Sarah Jessica Parker byla vždy štíhlá s kostnatou postavou, ale nikdy nevypadala tak sešle. Vybírá si daň stárnutí, stres, nebo plastické operace? Kdo ví, třeba Sarah začala držet naprosto nepotřebné diety, nicméně takto vypadá nejméně o deset let starší.

2018 - Na Met Gala v šatech od Dolce and Gabbana a s výraznou čelenkou
Autor: profimedia.cz

Přes dvacet let je provdaná za herce Matthewa Brodericka a má s ním tři děti. Rodina je pro ni prostě důležitá. Možná i to je důvod toho, že s oblečením někdy šlápne vedle. Zkrátka nestíhá. Každá zaměstnaná žena, která má rodinu, ví, jak je to náročné.

2017 - Pohodlí je důležité, ale od Sarah Jessiky Parker prostě čekáme stylovější outfit
Autor: profimedia.cz

Běžně si vybírá neutrální barvy a takový outfit pak rozzáří jedním barevným doplňkem, zejména botami, kabelkou nebo šátkem. Nejčastěji to bývá výrazná růžová barva.

2018 - Sarah Jessica Parker ve výrazných lodičkách
Autor: profimedia.cz

Stejně jako Carrie miluje i v reálném životě vysoké podpatky, které se přesně hodí k midi délkám šatů a sukní, které na ní uvidíte nejčastěji. Boty nejen ráda nosí, ale dokonce je i navrhuje. Ve své domácí sbírce má mnoho zajímavých kousků. Když si vezme kalhoty, nohavice ohrnuje, aby skvostné obutí náležitě vyniklo.

Na vývoj jejího stylu se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová