Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity na síti: Nenalíčená Zeta-Jones a Klus potřetí otcem

  • 9. září 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Diane Kruger

    Tak tohle že je představitelka trojské Heleny? I Diane Kruger (41) miluje domácí rituály v podobě pleťových masek. K tomu si hodí nohy nahoru a medituje. Nedělní idylka jako malovaná!

    Diane Kruger si užívá zkrášlující neděli
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se, jak Diane vypadala ve filmu Trója (2004):

     

    Video se připravuje ...
    Trailer k filmu Trója (2004) • VIDEO: Youtube.com

  • Avril Lavigne

    Fanoušci Avril Lavigne (32) můžou jásat. Zpěvačka po dlouhé odmlce připravuje nové album. Do ústraní se stáhla před dvěma lety po tom, co onemocněla lymskou boreliózou. Podle nedávného instagramového postu se svěřila, že to pro ni nebyla jen bitva o zdraví, ale také jakési osvícení, které ve svých skladbách hodlá reflektovat. 

    Avril Lavigne zase nahrává písničky a chystá se vydat album
    Autor: Instagram.com

  • Tomáš Klus

    Rodina Tomáše Kluse (31) se rozrostla o dalšího člena. K Josefíně a Alfrédovi přibyla Jenovéfa, kterou její sourozenci krásně přivítali. „Jejich první setkání. Jako by se už dávno znali podle toho, jak vroucně a láskyplně se vítali. Užívám si to plynutí po všech obrysech emocí, které mi tančí v srdci. A děkuju – děkuju – děkuju," píše Tamara u příspěvku.

    Nový přírůstek do rodiny Klusových
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se, co Tomáš Klus vzkazuje všem ženám:

    Video se připravuje ...
    Vzkaz Tomáše Kluse ženám: Všechny jste bohyně! • VIDEO: Marie Šilhová/BPŽ

  • Tereza Fajksová

    Miss Earth Tereza Fajksová (28) si užila focení v Břevnovském klášteře v luxusních svatebních šatech. Přestože na fotce vypadají trochu obyčejně, jsou posázené diamanty a jejich cena činí osm milionů korun. Bujarou svatební oslavu by si v nich asi neužila, váží totiž sedm kilo!

    Tereza Fajksová
    Autor: Instagram.com

  • Catherine Zeta-Jones

    Catherine Zeta-Jones (47) přidala selfie hned po probuzení – bez make-upu! Kromě dobrého rána, které popřála svým followerům, si taky udělala reklamu na její vlastní kolekci vybavení do domácnosti, jako je například toto ložní prádlo.

    Catherine Zeta-Jones
    Autor: Instagram.com

  • Veronika Kopřivová

    Léto u nás už pomalu, ale jistě odchází. Nezbývá nic jiného, než alespoň o prosluněných dnech snít. Na profilu Veroniky Kopřivové (26)  to jde snadno! Takovéto výhledy si užívala s Jardou Jágrem (45) na Ibize.

    Veronika Kopřivová na Ibize
    Autor: Instagram.com

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.